Inlägg 3

Happ kvällen börjar lida lite fint mot sitt slut haha ja sitter här med mitt vin o bara tröst dricker. Hade velat vara ute o festa ikväll, men ist så neeeej vi har barnen. Men d kan vara skönt det med.

Har världens tröttaste lilleman här. Han bara gnäller så nu ska C springa upp med honom till hans säng så han fårsova en stund för att det kommer att bli sent idag för oss alla. Mest synd tycker ja om mamma som börjar 7 i morn bitti!

Fanva varmt det ska vara överrallt då!! Nej nu ska ja byta kläder!!!!


Årets sista dag!

Idag
har vi varit ute o åkt pulka uppe i Bergebo. Ungarna tyckte det va kul. Liam åkte på rumpan o fan va han skratta, va kul det va och se på honom sen så ville han åka hela tiden.
Robban provade att åka snowboard o det gick bra han stod upp hela vägen ner men sen blev han tjurig för att han åkte i snön o slog ner armen i backen. Sen så puttade C mig så vi rullade ner för backen o ja skrattade men den kom R i full fart o drog in sitt tefat i mitt huvud så nu har en liten jävla bit av min tand lossnat så ja går o stör mig på den vassa kanten i käften... Så lite öm e ja fan efter detta.

Morsan e på jobbet nu o hon slutar kl 21.00 då ska vi äta middag o bara tat lungt tills tolvslaget. MMM ja ska dricka min champange. haha sen har ja även två cider o tre liter vin så detta kan blir en trevlig kväll. haha

Nu ska vi åkaivägo handla lite snabbt. Perrish glömde att köpa namnanm till senare =)

På tal m det nu ska ja börja med mitt körkort detta e mitt nyårslöfte... så nu får vi väl se hur det kommer att gå då!!
Sen ska träningen komma igång på riktigt. Sen så ska ja sluta äta godis men ikväll får man väl äta lite grann =)

Men om ja inte kommer in mer ikväll så får ja passa på att önska alla ETT GOTT NYTT ÅR!! Var rädda om er ikväll om ni ska ut o festa!! Vi kommer att skjuta en jävla massa raketer!! =) Robban e nöjd med antalet vi har iaf.

Gott nytt år på er!!

31/12-2008

Jahapp då är det sista dagen på detta år! Haha o igår klippte ja mig så nu e man lite fin haha.
Ikväll vet ja inte va som händer men det e inte om möjligt att vi firar nyår ihop med min morbror. Men som sagt ja vet inte.
Har iaf införskaffat skumpa o några cider!!

Igår fick vi äntligen julklapaprna. haha fick riktigt bra grejer kan ja lova. *s*
Fick en bag in box vin, lampa, martiniglas, shot roulett spel ( kommer bli många kvällar man använder den), vin ställ. kort på mina små syskon, en delfin ( eftersom att vi inga såg när vi va på GC på semseter). C han fick en whiskey, filmer, skit hus papper med 1000 lappar på.
Robboan fick: Bob, ett flygplan, godis, pussel, glitterlim, kläder, tv-spel, o sen fick Liam: Hockey klubba med allt till, tågbana, kläder, o en massa annat.'
Nej nu ska ja äta frukost kanske skriver sennä!!



29/12-2008

Nu e C o Robban här. Dom kom vid 17 tiden. Då stod självklart ja o laga mat. Har inte pratat så mkt med C efter vårat gräl o vet inte om ja tänker göra det heller. Imorn sska ja ner på stan o förhoppningsvis klippa mig eller något. Känner att ja behöver göra något åt mitt jävla hår! Så trött på skiten nu så ja vet inte vad.

Det fortsätter att vara kallt hära o i morn måste C ut på stan o köpa S julklapp då han inte FIXAT de han skulle. Blev måttligt förbannad o sa att då hade han kunnat ringa till mig så hade ja fixat det men nej då får ja till svars att ja tänkte inte på d!!*pucko*

Nu ska ja ta en cigg sen ska ja krypa ner på luftmadrassen då min lilla syster kastat ut mig ur hennes säng haha

hare gött

visst ja skickade sms till Gran Cararia killarna idag, passade på att önska dem ett Gott Nytt År! Tänkte det är bättre att var ute i tid än att glömma =)

inlägg 2

happ nu sover Liam och det e bara ja oSussie vakna. Sitter o små glor på Mip 3 vilken skit film.
Annars har vi inte gjort så mkt i kväll. Mamma jobba så då blir de ganska meningslöst att göra någe haha men men i morn jobbar hon bara en kort stund så då ska vii ut o handla lite. Måste juh passa på haha.

En massa snö har vi iaf. väldigt roligt med tanke på att vi inte har någe sånt hemma. O kallt e d oxå. =) imorn ska liam ut o leka i snön med sin nya pulka. Sen får vi se vad som händer.

Usch e skit trött nu men orkar inte sova. Väntar på att C ska ringa, men vem vet han kanske redan sover.
Skulle inte förvåna mig om han glömt bort o ringa för det skulle inte vara första gången. '

visst ja har bytt telefon nu, men det e bara för ett tag sen byter ja nog tebax till min lur, omväxling förnöjer!



28/12-2008

nu e det bättre. vi pratade igår o i morn kommer C hit med R. sen blire till o fira jul igen två ggr. för på tisdag ska vi till miin farmor. har ingen aning om hur länge vi stannar här, men det blir nog bra det oxå nån gång.

Annars har det inte hänt så mkt Liam har fått någrajulklappar härdå fick han: en potta, en pall, en pulka, dockvagn, jeans, och en tröja. Men det kommer mer i morron vill ja lova då mamma har en stor säck med paket!

Liam soveren stund nu så ja ska passa på o slöa lite....

27/12-2008

happ då e ja o liam¨hos mamma. C är kvar i gävle. under protester kan ja säga, han blev totalt ursinnig när vi skulle åka. Vilket ja inte brydde mig om alls orkar inte med det just nu. Precis när all skit har lagt sig så blir de mer. Hur mkt mer ska ja palla?

Iaf e skönt att vara hos mamma min. Bara tat lungt o slappa. *S*

Nej nu ska ja ut o röka med min syster. hare

Privata bloggen

Nytt inlägg i den privata bloggen

Julrusch

Fan va ja hatar julen! Bara en massa idioter o allt som hör till!
Ska strax iväg å köpa dom sista julklapparna men ja har verkligen ingen lust. Igår fick iaf Ella o Liam sina julklappar som dom köpt åt varandra. =) sen efter det kramades dom massor =)

Försöker få tag  i min vän Sandra ( sanonis) men de e fan omöjligt! Så om du vill ha din pressent hör av dig! Nu när ja verkligen legat i för att hitta någe åt dig!!!

Happ då e det dags att åka te skövde o alla idioter!
Nån som har nått julklappstips till en kille?? vet nämligen in te va ja ska köpa te C från Liam.


15/12-2008

just nu är ja uppe i skolan o grejar med det sista innan julen! Slutar på fredag så det ska bli jätte skönt! =)
Blir fira av uppe i Gävle för att sen åka till mamma nån dag efter jul. Hmmm vet inte om ja har någon lust att fira i Gävle men det blir säkert bra det med!!!

Nehepp nu ska ja ut o röka lite så...skriver mer sennä!

Inlägg 2

Nu va de tätt mellan inläggen =)

Liam sover nu iaf men han e jätte sonrig så vi får väl se om han blir sjuk nu eller inte, Hoppas verkligen inte han blir sjuk för ja har inte tid att vara hemma med honom nu. o inte C heller.
Liam springer iaf runt å säger RÅTTA hela tiden nu, ( thnx lilla sis)
et är ju nu det börjar bli roligt med honom då han börjat att prata o han gör ingen annat än att bajsar ord =)
Han har blivit så stor nu så det e sjukt, känns juh som att han fortfarande e en liten bebbe! Längtan efter nr 2 är stor. Vill ha en liten till sen så är ja nog helt nöjd, tror ja, men C har inte sagt att han inte vill så vå får väl se om det blir nån mer, iaf tills nästa jul blir inge eftersom att ja slutar skolan då. Sen så är det fritt fram =)

Nej nu ska ja vara lite social me C innan han går iväg för att jobba!



   

( klicka för större bilder)


Lucia

Ikvä
ll får man sitta helt ensam då C ska jobba x-ta som dörrvakt. Happ då har han fått exta jobb nu då!
Fan skulle vara kul o gå ner dit o vara skit full o se om han skulle släppa in mig eller inte haha

Annars har det inte hänt så mkt, mamma o co åkte hem ida så då blev det juh ännu tråkigare men men det e juh inte så långt kvar nu till vi träffas igen ska dit på juldagen så! Det blir nog jätte bra eller något!

Va på lucia på Liams dagis igår så det va sååå sött fast ingen av barnen sjöng haha


 


12/12-2008

Ska strax iväg till skolan o ha en redovisning sen ska ja till Liams dagis o titta på lucia firande. så nu måste ja tömma kameran så det inte blir så mkt bilder! *s*
Allt e iaf fixat nu e bara tvätt kvar men det får ja ta lite pö om pö för nu orkar ja inte!!

FAn va det snöar idag då, det bokstavligen vräker ner, =) kul för barnen mindre kul för mig då ja inte har några vinter skor! haha men det får ja väl köpa nu då!

dax att fixa sig!!! hare

Hemma igen

Nu e vi hemma igen efter våran semester på Gran Canaria...
kommer lägga upp bilder på bilddagboken senare men just nu har ja massor att göra!!

Tack till er alla som grattade mig på min fördelsedag den 26/11. *pussar*

Nej nu ska ja fortsätta att plocka upp väskorna å ta reda på tvätten!

Puerto Rico

hal
loj...
har e bra som bara den!
solar o badar varje dag.
sitter vid ett internet cafe i Puerto Rico nu. =) trevligt som bara den!!
Har nyss varit ute o driuckigt en massa drinkar o `vin!!
´Gott som bara den!! =)
`skriver mer´efter att ja kommit hem!! e lite jobbigt att skriva nu d`vissa bokstaver saknas! som ni kanske kan se haha
ha det bra so lovar ja att skriva mer nar ja kommer hem
vi har det jatte bra o trivs som fiseken i vattnet,. Sen blir det en resa ner hit till utan barnenª!! haha
kramar till er alla!!!

RSS 2.0