090726

guuud va dålig ja varit på att blogga nu då! Men ja skyller på att jag jobbar så himla mkt!! *s* Men iaf e totalt slut i kroppen nu kan ja säga! haha. Jobbar ända fram tills på fredag kväll!! öhhh sen tror ja iaf att ja e ledig eller nått!

Iaf Liam e hos C eller rättare sagt hos H nu för han skulle iväg på bröllop i dag tydligen! Men saken är den att ha inte frågade mig om ja ville ha Liam, vilket gjorde mig så jävla förbannad eftersom att han vet att ja inte träffar honom på två veckor nu! Vilket fick mig att tända till på allt! Fan tror aldrig ja varit så arg i hela mitt liv! ringde till mamma o grät o tala om hur arg va, o hon sa att hon förstod mig! Men men sen tyckr ja att det e ganska konstigt hur en människa kan sitta o gnälla över att man inte får träffa sitt barn sen direkt när man får honom så ska man lämna bort honom! Hmmm jaja hans problem. men vi e fortfarande inte på god fot med varandra kan ja lova!! går inte att prata med honom, men men ja ger upp. Nu har ja iaf inte pratat med honom nått så!! *peppar peppar ta i trä*

Haha ja du mit liv börjar reda sig nu kan ja lova!! eller vad man ska säga!! Sitter iaf inte o gråter över att vi inte e tillsammans längre! Ibland kan ja fundera på varför han va i mitt liv för men men inte mkt att göra åt nu!!

Vill bara ha Liam nu! Saknar honom så ja blir sjuk alltså! men ska se till att ja får träffa honom nu medans han är med C. Men beror väl på om ja får!! Har ont i hjärtat över att vara i från mitt allt! Kommer aldrig mer göra så här!!! Går bra o jobba dom veckor han e hos honom men fan inte när han är hos mig!!'Fick iaf prata två sek med honom idag för han skulle bada  med robban =P

090718

Vilken dag!! Liam har badat i poolen sin *S* Jag har setat bredvid o njutit av solen!!

Trött som fan o imorn åker ja tillbaka till sthlm för att jobba! *S* o förhoppnisvis träffa en väldigt trevlig person. Men eftersom att ja inget vet än så tänker ja inte kommentera om det någe mer!! *S* Vi får se vad tiden utvisar!!!

090718

Kan någon tala om för mig hur svårt d ska vara att hålla en tid som man kommit överrens om?? O dessutom komma en timme efter utsatt tid??!! tur att ja inte skulle åka tåg då för då hade ja blivit mer förbannad än va fan ja va/ är! Sen hur kan man glömma att skicka med kläder som ja speciellt bett om?? O glömma skorna??? Så det enda Liam har nu är sandaler så imorn blire till att köpa nytt som stannar hos mig!!

Aja skit samma orkar inte ödsla mer tid!! Är iaf hos mamma nu o alla ligger o sover så ja ska snart hoppa i säng ja med o drömma om en speciell person!! *S* Guuud va trevligt d va igår kväll!! Men men nu har ja juh det  bästa ändå!! Min underbara son!! ♥



090717

Nu ska ja snart åka o hämta Liam! Ska hämta honom i Örebro, men vi får väl se hur bra tiden funkar då!! *suck* Sen kommer mamma o perra o hämtar i Örebro så ja o lilla bus slipper åka tåg!! ska bli sååå skönt att träffa honom igen!! Men sen kommer d att bli jobbigt eftersom att C ska ha honom i tre veckor men ja ska se till att ja får träffa Liam iaf!!

Hade en underbar kväll igår med trevligt sällskap =P Satt o glodde på film o snacka tills i morse!! *s* Så nu lär nog sällskapet vara väldigt trött!! Haha men d lär han juh råda bot på ikväll!!

guud va skönt att det äntligen e bra väder! Iaf när man e ledig!! så förhoppningsvis håller det i sig hela helgen så ja kan göra åge kul med Liam!!

Nej nu ska ja snart åka in te stan!! Ha d bra så skriver ja väl mer när ja hinner!!!


IYAZ- Replay


090710

Äntligen fredag!!! Guuud så skönt!! Liam åker till C idag vilket ja inte vill men har inte så mkt o säga emot! *suck* Så nu dröjer det en vecka innan ja får träffa honom *bölar* saknar honom hela tiden när han inte är hos mig!!!O ja vet att han saknar mig med!!! Vilken karusell allt e!!! Blir såååå jävla trött!!! snart får man väl ta allt i egan händer!! Nej då men nu är det ändring som gäller kan ja lova. N blire hårt mot hårt!!!

Ikväll blire till o ta d lugnt!!

Kelly Clarkson


Pic





Mitt allt , mitt finaste mitt underbaraste! ♥

090708

Tydligen så har kriget trappats upp efter att C kallade mig pyskfall!! Och sen fick ja oxå höra att ja förstör allt för honom. Eftersom att mamma ska ha liam v 30 som e min vecka men som C trodde att d va hans, så bad C mig att fixa så att han kunde få vara barnledig i två veckor för att han ska kunna vara med sin nya *usch* Då började ja fråga honom va han prioritera först henne eller sin son!! O då braka helvetet lös!! Han slängde ur sig en massa saker o ja för en gång skull svalde o höll käften för att slippa....Orkar inte med honom längre, önskar att han bara kunde poff *S*

Sitter i soffan me lil sis o glor på tv, inte för att det är så mkt på tv denna tid på dygnet. Imorn blire till att åka te Falun o lämna in telefonen som packat ihop, så för tillföllet har ja fått låna en lur av perra. *tack* O medans ja lämnar in min tele ska ja se till att få ett nytt nr pga av att ja nu lessnat på att alla som har mitt nr har d!!  Sen finns d en anledning till men d orkar ja inte dra här!! Hoppas på att ja snart får lägenhet så ja kan börja mitt nya liv!! Med min son!! <3 Han e juh bara för söt!! Synd bara att han e hos mig en vecka åt gången! Skulle kännas bättre om ja fick ha honom på heltid!! *S*
Är inge kul o höra honom säga att han inte vill åka till pappa, utan vill vara hos mamma o moster. gör så ont i mitt hjärta som mamma o sen släppa iväg honom dit! Med tanke på hur det såg ut sist! Då vill man inte att sitt barn ska vara där, när det inte städats på flera veckor!! *suck* Men antar att nu finns det juh ingen som städar jämt o håller undan, lagar mat, diskar, o ta hand om unge! Jisses vilken soppa det blivit!! Det enda ja önskar är att allt ska vara bra för mig o Liam sen skippar ja resten!!! Fick även en känga från C om att han tycker att ja ska göra rätt för mig när det gäller hans kredit korts skuld på typ 13000. Men hallå vem har använt d?? Inte ja iaf, fick juh inte ens närma mig det jävla kortet. Så de tänker ja inte göra nått åt. Sen blev han även tjurig för att han blev tvungen att köpa en ny bilbarnstol till Liam för att ja vägra o låta han använda den, eftersom att det e ja som köpte den!! Han la nog fan inte en spänn på varken stolen eller vagnarna vi har, jooooo paraplyvagnen köpte han men annars har ja köpt allt! Sen vet ja inte hur han kan få det till att det är vårt?? Eftersom att ja köpt d på mitt kort o med mina kontanter. Jaja kan skrivas så himla mycket men eftersom att C bad mig förut att inte skriva så mkt så, kanske ja borde sluta men neee nu ska ja avslöja alla hemligheter.

Gjorde bort mig en gång efter att vi gjorde slut. Träffade honom för att prata o visst gjorde vi det men det hände annat oxå som inte borde hänt! Vet inte vad som flög i mig men iaf det hände vilket ja ångrar som faen idag! I samma veva så sitter han o talar om hur mkt han älskar mig o saknar mig, men sen åker han o talar om för henne att han tycker om henne oxå!! *suck* Men nu e han ute ur mitt liv o ja kommer aldrig mer att någonsin gå tillbaka till honom! Då kan han såt där i ett hörn o gråta för ja har gått vidare. Men än har ja inga planer på att vilja ha ett förhållande men det finns vissa som vill att ja ska börja dejta men nej nu ska ja ägna all min tid åt Liam o se till att han får det han vill!!! <3

JIsses va d körs med Michael Jackson på tv 4 dåra. Helt sjukt att han e död!! Hmmm R.I.P M J.

090705

Ja nu har ja tid att blogga igen!! Mycket har hänt kan ja lova!! Har flyttat från Mariestad nu, hämtade mina möbler igår. För det va viktikgt att dom försvann!! Så nu har han inge möbler kvar.  Snacka om att han e grinig men d bryr jag mig inte om. Han har satt sig själv i den i sitsen! Iaf så har C en ny tjej vid namn Daniela! Hon bor i Lidköping. HAn blev tillsammans med henne två dar efter att han kastat ut mig på gatan,men ja har redan fixat vart ja ska bo, o ingen kan säga något!! Liam kommer att vara hos mig varannan vecka o samma gäller hos muppen!!! Just nu kan vi inte prata med varandra o ja har inget osäga till honom what so ever!! JA va väl kanske inte den trevligaste igår mot honom! Men han förtjänade d till hundra igår!! Och så har han gömt papper som e viktiga, men det kommer han att få ta fram oavsett...

090703

okej ja har varit dålig på att blogga!!

Men det nya är att c skaffat ny tjej i Lidköping!! och jag kommer att flytta i december till egen lägenhet i borlänge! så Liam kommer att bo hos mig varranna vecka!! tills ja får som ja vill så att säga!! På lördag hämar ja mina möbler i Mariestad! sååå skönt!!! Så nu har ja snart lägehet som ja kan börja fixa!! =P ska bli så skönt att slippa honom o hans jävla problem!! =P höhö Börja fixa så att ja kan vara normal igen haha!!

Men iaf!! har det jätte bra i sthlm nu!! Har ett väldigt bra jobb som ja trivs på!! =p kommer nog att få gå som timmis där till hösten!! känns bra som faen!!! =P riktigt bra arbetskamrater!! O alla verka trivas med mig så!!!

Nee nu ska ja sova börjar kl 07.00 i morn!!! o ja måste packa väskan!!! =(  får min son på lördag!!! saknar honom såååååååååå!!! *älskar dig Liam!!! Mamma saknar dig så!! Snart e du hos mamma!!! då ska vi busa!!!

RSS 2.0