090429

Blev ännu mer firande idag av Liam då Robban och Helene var här!! Och Liam fick en spark cykel av sin bror och blev överlycklig för den! Så C visade liam hur man åker en gång o sen så läde han sig direkt! så sen blev det till att åka runt i lägeheten o ropa akta o sväng!! =)

Hade möte på dagis idag o vi fic kdå veta hur det går för Liam på dagis, tydligen så är han ett litet charmtroll o han e omtyckt o han fungerar bra med dom andra barnen!! Alltid skönt att höra!!  Så allt var bara bra!

Sen har ja hunnit med en massa skit under dagen!! Städade på balkongen, röjde upp i robbans rum o slängde en hel del leksaker!! Tog reda på tvätten, tvättade tre maskiner, hängde dessa, lagade middag, kalas firande, och vid 10 i morse var ja nere på stan med min granne Sandra o där införskaffade jag mig 3 par kort byxor. Hmm o lite örngott.

Har just kollat klart hockeyn!! Vilken jävla rysare av Sverige. 6-5 mot USA. Efter förlängning blev det klart!! Fy fan va gött!!! Imorn blire Ryssland, hmmm det lär juh bli underbart med en rysare till =)

Nej nu ska ja glo på Andra avenyn hare

Bilder på födelsedagsbarnet

Här kommer lite bilder på Liam från hans stora dag!! =)

Lilleman blåser ut sina två ljus som han fått på sin tårtbit =)   Här hjälper pappa till med tejpen på paketen som var så svår att öppna  

  

Så här är några av bilderna jag tog under dagen! =)
(för att få dom större klicka på dom)

Liam har iallafall haft en bra dag! Han fick så mycket saker så han var överlycklig när han fick öppna paketen på eftermiddagen när pappa kommit! Och han fick en bondgård i duplolego av sin farfar som han verkligen älskar! Den har han lekt massor med under kvällen! Men även det andra han fick har han självklart lekt med! Han ville pussla med pusslet som ja köpt åt honom men han va så trött så han fick gå och lägga sig. för imorn kommer storebror o grattar honom så det blir en dag till eller rättare sagt kalas firande ändra fram till på fredag när mamma o co kommer =) Då blire ännu mer paket!!

Från tidningen


Inlägg 2

Nu får ni allt gratta lilleman hörrni!! =)

Hurra, Hurra, Hurra!!

Det är ingen vanlig dag för det är Liams födelsedag hurra hurra hurra! Idag fyller min älskling 2 år!! och självklart har han fått paket på morronen. Han fick en bondgård i duplolego från farfar o farmor, och kläder från min farmor o farfar. Snart ska lilleman till dagis och leka. Sen i eftermiddag blir det till att äta tårta!!! *S*
Så ett stort grattis till min älskling!!!Hipp Hipp Hurra!!!! Har iaf världens gladaste 2 åring här hemma!! Tror att han vill ha meeeeer paket hihi.

Stort Grattis till Liam på födelsedagen!!!


090427

Tänk va tiden går fort!! För precis 2 år sen låg jag inne på förlossnigen på KSS i skövde vid denna tid! Fattar inte vart tiden tagit vägen. Känns nästa som om det var igår jag låg där med värkar och va tokig på C =) Men det var mördan värt!! För i morgon fyller min lillkille 2 år!! eller rättare sagt 00.55 i natt!

Har varit ute med C o Liam med båten en sväng idag, skönt var det faktiskt så ja e nöjd som bara den. nu ska ja bara tat lungt o titta på hockey ikväll! Sen i morn blire till att städa så det e fint när Liam kommer hem från dagis=) Så blire självklart tårta till honom! Jag tror att jag skippar den biten för jag är inte få förtjust i sånt.

Käkade lunch med Annelie från klassen idag på statt *mums* Käkade lövbit med pommes o bea sås =) riktigt gott vare iaf hihi o till dessert blev det chokladpuddig me´grädde ;) sen gick vi en sväng på stan efter det o jag köpte sopsäckar så ja äntligen kan börja röja upp här hemma för nu ser det ut som ett bombnedslag! *suck* tänkte ta itu med det i morn efter att jag lämnat Liam på dagis! Sen bär det nog av till skolan en sväng eller nått. Annars ser dagen bra ut!!

090423

Nu har det blivit så där dåligt med skrivandet igen! Men jag har verklingen inte orkat!! Varit helt trött på allt måset jag säga!!

En sak till som ja nu fått nog av!! En kompis ringde idag o gnällde över precis hela hennes liv!! Är så less på folk som inte gör annat än o tycker synd om sig själva! Fan just nu skiter ja fullständigt i om alla mår skit! *suck* Fan det är bara o ta sig i kragen o göra nått åt sistuationen eller? Orka leva med att inget göra?? sen ha mage o sitta o gnälla över det! nej fy fan! Kanske dags att komma ut o få ett jobb!! Varför ska ja betala för det för?? Nee dags att sluta skriva om detta, blir såå sur!!

Ska iväg på föräldramöte ikväll o ja e skit trött sen blir det hem o sova för min del tror jag bestämt! Har ingen ork... Nej ska sätta mig o vila en stund

090417

Ja då var vi hemma igen efter Cirkusen, och jag är mäkta impad av Liam han satt still i hela 2 ½ timme utan att röra på sig!! Han tyckte det var jätte kul att se så många djur!! Men själv så tyckte man att det blivit sämre sen man själv va liten, men samtidigt så var man ju liten och tyckte att allt va så stort!! Men som sagt ungarna fick popcorn, klubbor, läsk o korv så dom var nog väldigt nöjda så nu ligger dom båda o sover gott i sina sängar! *s* Ja ska nog oxå hoppa in i sängen sen. Men iaf har inte skrattar så mkt förut som jag gjorde idag!! =) Snacka om att det fanns en hel del kuligt...


Tack Mia, Jonte o Oliver för att vi fick göra er sällskap denna kväll! Hade jätte trevligt!!



H
ittade denna bild när jag satt och kollade alla kort på honom och samtidigt saknar ja tiden när han var bebis men nu så är det roligare med honom! För det är nu allt händer 

Pirate Bay

Jaha ja då har domen för Pirate Bay killarna! Vilket jävla hån! Hur fan kan dom få fängelse för ett dela ut filer när till exempel en våldtäksman får längre straff! Va har vi för jävla rättssytem i Sverige?? Men visst vi dömmer dom inte inte begår så "stora" brott o skiter i dom som begår stora brott!!! Fan va kasst rättsystem vi har i Sverige!! Jag tycker iaf synd om killarna. O e just nu jävligt sur på domarna o alla som har en liten sak med detta uppmärksammande fall!!

Varför inte fälla grundarna till You tube för då?? Är juh för fan nästan samma sak!! Hmm men som sagt det är väl skillnad?? Jävla hyckleri!!!


090416

ja då sitter man i skolan igen då och bara väntar ut tiden till 13.00 då det är dags för redovisning. hmm få se hur det kommer att gå då?? haha men men ja tror jag vet vad jag ska säga.

sen kl 16.00 ska jag iväg och jobba tills 22.00. härligt att få jobba lite grann så där!! Fast då hinner jag ju inte träffa lilleman ikväll =( det är väl det som är det jobbigaste när man jobbar kväll. Men tur att man har egna studier i morgon då, så man kan ta en liten sovmorron!!

På lördag åkervi till Göteborg o till barnens farfar. Få se vad vi hittar på för kul där då?? *s* Men samtidigt så vet jag inte om vi ska till Borås heller för tväling. Hmm men det blir nog säkert bra ddt oxå eller nått.

så skönt att c äntligen fått lön så nu kan man äntligen hndla lite mat och sånt som måste finnas hemma, insåg i mordse att Liam inte har några blöjor kvar varken hemma eller på dagis. Så det blir till för C att köpa två förpackningar med sånt. haha tur att ja slipper göra det då..=)
Dags att byta datasal så jag kan skriva ut mina arbeten som ja måste lämna in idag!! *suck* nu känns det bara som att allt går för fort och ingeting hinns med!! Varför???

även ett stort rattis till lilla Oscar (
Sandra) som fyllde 1 år igår!!!

090413

Fortfarande ganska okej väder, har iaf varit ute hela dagen idag så lilleman va jätte trött o somande nog direkt!! Själv åkte ja till Ica o handlade chips! =) har knappt äte någe godis under påsk!

Nej nu orkar ja inte skriva mer tror ja... imorn har ja en hel dag i skolan så!! Fan har ingen lust o gå men ja måste väl!! Sen måste ja ner på stan o lämna tillbaka liams skor *morr* Antingen så tar ja pengarna tillbaka eller ett par nya skor! hmm tänker inte ge mig i den frågan, annars får ja ringa till C så får han fixa det. För tydligen så ska han vara i stan o jobba imorn! o han brukar juh få som han vill när det gäller att få tillbaka pengar!! haha

Senare i veckan blir d nog till att åka till GBG o till svärfar för att sen åka på tävling i fucking Borås! guuuud va spännande!! Du
Helene du vill inte följa med!! haha o hålla mig sällis!!! Brukar juh inte hända sååå mkt haha

090412

Guuud vilken dag detta varit så varmt o skönt!! Började morgonen med att träffa Sandra o Ella för att ta oss ner på stan för att köpa glass till barnen =) Sen gick vi hem efter att ha varit på stan en timme eller nått för att fixa fika o gå ut i lekparken för att leka. det va uppskattat av både Liam o Ella. Där blev vi kvar ett par timmar tills det blev dags att gå upp o laga mat!

Gött att det äntligen börjar bli varmt ute för nu hänger tvätten på balkongen =) Så den ska väl plockas in o så nån gång haha..

åter igen till allt skit, just nu är det väl inte det bästa läget i min familj för mina syskon e sura för att ja inte stannade kvar längre, känns för jävligt men nu blev d som d blev o ja orkar bara inte med en massa tjafs i onödan så om dom vill mig något då vet dom va ja finns! Men en sak e säker att vi e fan lika envisa o otrevliga mot varandra just nu!! Men men nån gång lägger väl det sig oxå!! får ja hoppas!! Men nu tänker ja inte bry mig mer i d!! Nu får det bära eller brista!!

Liam sover som en liten gris, tittade in i rummet o då hade han smygit sig ur sin säng som för övrigt är en spjälsäng, o lagt sig i min säng =) blev juh chockad när ja såg d för han har ALDRIG velat lega i min säng. Inte ens när han var bebis! haha Sötunge min!!  Han har levt rövare idag, bara busat o lekt. Så skönt att äntligen kunna göra det utan att frysa!!

för det andra är ja jävligt sur. för en vecka se köpte vi nya skor till Liam o redan nu har dom gått sönder i sulan så på tisdag blir till o gå ner o se till att antingen få nya eller pengarna tillbaka!! Dom e typ använda tre ggr eller nått! Fan när man ger 350 spänn för ett par PAX skor så ska dom fan hålla. För det e inget dåligt barnmärke på skor!! *fy fan*

090411 Glad Påsk

Hoppas att ni alla får en glad påsk! Själv tror ja att jag struntar i detta! Iofs så e Liam för liten o så men men det blir nog jätte bra. Ska snart gå ut en sväng för det är jätte fint väder o varmt. är 16 grader i skuggan så det är nog varmt nog =)


Påskgubbe o påskkärring

Idag har Liam o Ella varit påskgubbe respektive påskkärring =) sååå söta!! *S* O godis fick dom så. *S* O en guld peng var. Men efter d så gick vi upp till bageriet i Johannesberg o tog oss en välförtjänt påsk fika. Både Liam o Ella verkade gilla d så d va skojigt att göra nått sånt! Imorn ska vi hem till Sandra o Ella igen för att fika o hämta ett skåp som vi fått av Sandra för att förvara Liams leksaker o ja e sååå nöjd för nu får ja bort d från golvet *s* Tack gumman!! Me love u long time!

Fick nått ryck nu på kvällen o fick för mig att ja skulle tvätta fönster! så fönsterna i köket e helt klara o fönstrena på utsidan av balkongen e klara!! *s* Så imorn blire fortsättning!! Fan man verkligen såg hur jävla skitiga dom vanär solen låg på *skäms*

Nej nu ska ja fortsätta att njuta av kvällen o ta mig en macka. fan man blir hungrig av att hålla på haha


    

090408

ja då ska vi snart åka hemåt igen. tåget går 16.50 rätt så jävla tråkigt men men nu får d vara så här. för just nu e ja jhävligt less på min lillebror =) alltid lika kul när han håller på!!

Liam är det full fart på just nu. han står bredvid mig nu o pratar massor så nu e det totalt kört =) nu är det slut på den tysta tiden!! haha nej nu måste ja göra färdig d sista innan vi åker hem. *suck* Har väl kanske inte varit den bästa tiden här men men

Inlägg 2

ja då va man hemma hos mamma då! men här blir man inte långvarig för imorn åker vi hem! Men vem vet vi kommer nog kanske tillbax. ska prata med C om d. Men iaf en sak i taget!! 

Borde sova men e fan inte trött, fan har setat på tåg hela dagen så man e lite trött men ändå inte.... *suck*

Gud va ja älskar min familj, dom e guld värda men ja vet att dom tycker d e tråkigt att ja å Liam åker i morn men men nu har ja beställt o hämtat ut biljetterna så de är nog lika bra. fick betala 10 kr för Liams biljett. Få se hur spännande det blir att åka tåg imorn då med vagn, bilstol, o en jävla massa packning. Tur att C möter oss imorn kväll då!! annars hade ja nog fan inte kommit hem haha upptäckte att bilstolen e tung som faen. =) 

Liam har varit ute o spelat fotboll idag så det är bra d... tydligen tyckte han att d va roligt eftersom att han fick spendera hela dagen med moster som han verkligen älskar! =) Men glad blev han iaf när han såg att ja hade kommit hihi gullunge...


090407

Fy va dåliga ni är på att kommentera!! *suck* Vill ju ha en massa skoj o läsa!!! Kom igen nu!!

ska snart bege mig iväg till tåget eftersom att ja ska åka o hämta lilleman som är hos mamma min!! Men vi kommer hem imorgon igen så det blir nog säkert bra!! Just nu är det upp o ner med allt!! vilket gör att ja inte orkar bry mig om påsken men eftersom att vi har Liam så måste vi d!! vi blir iaf hemma till påsk som det ser ut! Om inte C får för sig att vi kanske åker till mamma ändå! Jaja det blir nog bra ska du se! Men iaf på torsdag ska liam påska med Ella =) haha kommer se väldigt roligt ut, men samtidigt kul för honom. Så imorn när ja kommer hem så ska ja sätta mig ner å rita lite påsk kort!! =) eftersom att lilleman e lite för litan för sånt
!!

090406

gårdagen va inge spännande kan ja lova. magen bråkade med mig, så ja bestämde mig för att ringa till Sjukvårdsupplysningen för att fråga va ja ska ta mig till, Väl där bokade dom in mig på en till på Jouren här i stan. Åkte dit o när jag väl kom dit så klämde läkaren lite på magen o ja skrek som en gris! Fick en remiss till kirurgen på KSS. Så va d bara att åka hem packa väskan o åka in till kss. När ja kom dit fick jag ett rum på en gång, vilket va skönt för ja hade skit ont. Sen blev allt bara värre. jag låg en timme innan första läkaren kom in för att kolla puls o blodtryck. Sen gick dom så då somnade jag o sov typ en timme tills innan kirurgen kom in o pratade lite o klämde. Där bestämdes de att ja skulle få smärtlindring. så dom satte sprutan i häcken på mig. Då blev det ytterligare väntan på ca 30 min, efter d kom han tillbaka o frågade hur ja mådde, då hade det släppt lite grann. Men inte mkt. Mednas ja sov en sväng så kom äntligen C in. Va skönt när han kom, fråga mig inte varför men d va så skönt. givietis så började ja gråta som fan men samtdigt hade ja inte sovit någe på natten innan så jag antar att ja va trött o att smärtan gjorde så ja inte visst vad. Sen strax efter att C kom så kom kirurgen igen för att kolla om ja fortfarande hade ont o det hade ju inte riktigt släppt så då fick ja en till. Men han hade lite för bråttom med att komma tillbaka så sprutan hade inte börjat värka när han kom andra gången. Så då sa han att han troligtvis skulle behöva lägga in mig över natten! Jag blev helt tokig, jag hatar att sova på sjh. Så kom vi fram till en deal. Han skulle skicka in en sköterska som skulle ta lite blodprov på mig för att kolla alla värden å så. va dom höga så skulle ja få stanna annars skulle ja åka hem!! Men d va inge fel på mina värden! =) vilket menas med att ja fick åka hem!! =) Fan spendera från kl 13.00 till 20.00 på KSS ingen höjdare.

Men vi åkte hem o på vägen hem stannade vi för att käka eftersom att under tiden jag va på sjh fick ja varken äta eller dricka! Snällt va!! Iaf hade åkt på en urinvägsinfektion som spridit sig uppåt i magen men nu ska ja få bukt på skiten så nu blir det medicin i fem dagar. Så ja måste gå ner på apoteket ikväll o hämta!!

090404

Helt underbart väder!! Solen skiner o varmt är det!

Haha fick shoppa idag haha så det blev ett par nya jeans o ett par ( vita) lacoste skor =) Även Liam fick nya skor sååå söta hihi

nu ska vi strax gå ut o leka i parken o spela lite basket!! sen blir d till att springa till affären o köpa kvällsmat o godis till barnen! sen blir d lugn o trevlig kväll.

090403

Ikväll kommer mamma o co ska bli sååå kul att träffa dom för nu har ja inte träffat mamma sen nyår typ. Så det ska bli kul! Har en liten kille som längar efter mormor o co =) Har varit iväg o jobbat idag!! Va bara ett kort pass 7-10. men det gick bra!! så nu ska ja njuta av helgen.

Har haft en jävlig natt har haft så förbannat ont i magen så ja kunde inte sova. *morr* så nu är ja skit trött o ska senare iväg o hämta lilleman o sen handla. Måate juh baka bullar till min mamma =) Du vet jag är den duttiga dottern i familjen haha

Nej nu ska ja fortsätta visst ja om nån e intresserad så finns de bilder på alla mina tre tatueringar på min Facebook ( Sandra Henningsson) men ja orkar inte lägga upp en länk nu!!

090402

nu får det fan räcka!!! Alla dessa larm om glasbitar i kyckling, pytti panna o nu det senaste i falukorv som inhandlades i Karlsborg! Hur fan ska man våga äta något nu?? O vem fan kan komma på en sån ide att stoppa glas i mat? Men va händer om någon skadas då? eller att ett litet barn får glas i sig?? Sätter allt på att det är nån jävla "djurrättsaktivist." Fan nu får dom fan se till att dom griper dom skyldiga! Ska bli kul o se vad detta kommer att rubriceras som!! ser verkligen fram emot detta, sen tycker även jag att som ska lägga ut bild på personen i fråga o gärna med adress o hela kittet! Så får vi hur hur länge personen klarar sig!!

Fattar inte va det är som händer? Hur kan det gå så här långt! Men sen förstår ja inte hur man på detta sätt kan medvetet skada vuxna och barn? Men något är fel på den eller dessa personer som gjort detta.  Samtidigt hoppas ja att nån läser detta!! För ja kan säga att om ja fick tag på nån av er så skulle ja inte dra mig för att slå tills ni ligger ner o inte slutar förrens det e helt slut! Och hur fan kan man komma på iden med att änvända glas? VA är det ni vill uppnå?? Att skada folk? Ja du men nån som vet något kanske kan svara på dessa frågor ser fram emot att nån skriver! Men de måste ju vara nån som sett något för med tanke på hur mycket glas som lagts in i mat så måste ju nån släpat in en väska eller nått med sånt i! O hur fan kan man ungå att se något sånt?? hmm jävla idioter!!

Jag har blivit utamanad

Har blivit utmannad av Helene

Utmaningen består av att man ska svara på nedanstående utvalda frågor,
sen utmana ytterligare fyra stycken
och såklart tala om för dom att dom är utmanade



Fråga 1: Vilken mat äter du ofta?
Svar:
 Bra fråga antingen köttfärssås o spagetti eller kyckling

Fråga 2: När du är på kalas, är du den som sitter kvar eller hjälper du till med att duka av?
Svar:
Detta beror helt klart på vart man är, men oftast så brukar jag hjälpa till.

Fråga 3: Var sitter du helst när du bloggar?
Svar: Vid databordet i vardagsrummet.


Fråga 4: Köper du ofta trisslotter?
Svar:
Har hänt men ja har typ aldrig vunnit mer än 50 kr så då la ja ner de.

Fråga 5: I vilken stad eller land har du haft din bästa semester?
Svar:
Helt klart Gran Canaria med familjen


Fråga 6: Vilken tv-kanal tittar du helst på?
Svar:
Alla disney kanalerna, Tv4 + och Discovery kanlerna

och jag utmanar:
Sandra
Sussie
Malin
Nadja
Isabell

Inlägg 2

Jaa då har ja hunnit med en massa innan ja strax ska bege mig till jobbet!
Har damsugit, tagit hand om ren tvätt, laddat en ny maskin som går för fullt nu, fixat i ordning i sovrummet, hunnit till affären!! Ahh nu kan ja lämna hemmet med gott samvete! haha

ja det blir C som häntar Liam idag så då kommer väl lilleman vara nöjd när pappa kommer. eftersom att han är lite av pappas pojke, men det vänder nog snart får jag hoppas!! =) Annars får ja ta till fuligheter haha ja har mina trix!!

090401

Jaaa efter en helvetes natt men ont i magen har jag nu överlevt. Trodde ärligt att jag skulle dö inatt så ont hade jag.

Telefonen ringde för en stund sen, va från Vikarieförmedlingen så ikväll blir det till o jobba 16-21.30 så det är bra då får man lite extra pengar. Sen tycker ja att det är kul som fan o jobba dit ja ska ikväll eftersom att gruppen är så himla bra! Jobbade igår oxå så. Men from idag får ja höge lön!! så nu kommer ja få 99 kr/tim plus ob och sen för att ja går USK utbildning, Du vet det är mkt att hålla reda på. Men men nu har ja kommit in i det där intraphone så då ska det nog gå bra!!

Nej nu ska ja åka bort till affären o köpa en macka för det är inte så gott att ha med sig rost bröd o tugga på- Blir lixom så segt haha

Sen är det första april idag!! O inte har ja lurat någon än, haha men dagen är lååång =)

RSS 2.0