100130

Nu e liam hemma igen :P så skönt!! Men han e sjuk nu, inte fullt så kul men inget man kan inte göra så mkt åt det.
så nu ligger han uppe i sängen med feber o hostig som bara den....
nej ja får skriva mer imorn när ja e pigg!

100123

Hjälp! nu har ja setat framför datorn sen typ kl 15 idag! för visso så var ja iväg 1 timme med mamma o hämta en ny kyl men faaan så fort tiden gått...o allt e facebooks fel är fan beroendeframkallande till 1000.

har iaf inte varit så lessen idag som jag var igår! *pustar ut* men pratade iaf med min lilla älskling nu på kvällen! Tydligen så åt han godis *S*

ne idag fick det bara bli detta orkar inte skriva mer ska lägga mig o glo på film tror ja! få se om det finns nått bra att titta på....hmmm nån som har några förslag så är de välkommet att tala om det....men har sett alla johan falk filmer, wallander, twillight ( dom två som kommit ut) jaaa men kom med förslag snälla!

100122

aldrig har ja varit så lessen som ja e just nu!! Lämnade Liam till C idag! vill inte att han ska vara borta en vecka, vill juh ha honom hos mig jämt! Mitt liv funkar inte utan honom!<3 tårarna rinner ner för kinderna o ögonen e totalt jävla svullna! Faaaan att det ska vara så att man jämt ska behöva lida! Kan det aldrig få vara bra? den frågan har ja ställt mig nu ett par gånger nu men får aldrig nån tumme på det. hmmmm men men det är bara att räkna dagar nu tills han kommer tillbaka, då ska ja hitt på nått skoj med honom.. Gaaaah ja blir galen.

 ♥ mitt hjärta!

Annars så är väl allt helt okej! går i en massa tankar nu som ja verkligen måste ta itu med på måndag!! Vill inte men ja måste! ska till o med bli bättre på att blogga. Men sen man kom in på den där facebook så har man juh inte tid med annat haha!! Usch det e farligt det där! beroende framkallande till 1000.. :P
Nej nu ska ja dona lite här!!


RSS 2.0