060723

Nu har ja börjat jóbba i sthlm!!! o det e skit kul! =P gött folk mán jobbar med!! *s*

Saknar min underbara son massor!! Längtar tills nästa helg så ja äntligen får träffa honom igen! <3 Kommer bli jobbigt att lämna honom igen!!! Men ja o c har iaf börjar prata utan att bråka! riktigt skönt! så nu kan vi bara hoppas på det bästa!! Jag älskar juh honom fortfarande!! det vet han om!!! fick ett mess från honom nyss!!! Gahh ja blir knäpp!!!

Snart ska ja hoppa in i duschen! O göra kväll från mig! trött som en gris!! sov dåligt i natt, då ja pratade med c halva natten!!!

Neee nu ska ja göra mig färdig!!!

090621

Folk som inte vet va som snckar om ska bara hålla käft!! Prova lev ett vuxenliv!!! Inte wå jävla lätt att försöka puzzla ihop en vardag när man inte vet vart fan man ska bo o hur framtiden ser ut!! Men det kommer lösa sig nån gång iaf!!

Vet iaf vem Cs brutta e!! *suck* säger ja bara!! Men han ringde mig igår o vi satt o snacka en stund sen så sa han att han skulle messa en sak som han inte kunde tala om när han var där!! Fick ett mess som fick mig att bara skaka på huvudet!! Han e rädd för att han gör fel o att han ska inse det för sent!! Om jag ska vara ärligt så vet ja inte vad ja känner längre! Visst känslor försvinner inte så fort men visst dom har minskat!! Sen så kommer nog inte sakner bli bättre av att när jag väl tömmer lägenheten för då blir det inget kvar där!! eftersom att han valde att kasta allt när ja fick mammas möbler!! Men men tydligen ska vi snackas vis ikväll eller nått!! Jaja blir nog bra!! Nej nu måste ja fortsätta packa här för ja åker till sthlm ikväll, imorn börjar ja jobba på allvar!!!

Ångesten kommer som ett paket på posten

Oki nu har ja verkligen börja fått ångest för att lämna Liam till C! Gör ont i mitt hjärta som mamma att behöva lämna bort honom!! Vill ju att han ska vara med mig hela tiden! Han har haft det såååå bra nu under hela tiden som vi varit hos mamma min! Han har fått leka av sig o bara nästa göra som han vill!! Sen vet ja att när han kommer hem till C så blir det inte mkt till sånt!! eftersom att han kommer att vara på dagis mellan 06.30- 16.30. Asså ärligt C du får fan se till att det blir nån ändring för Liam kommer ha längre arbetsdagar än dig!! sen vet ja även hur lat C kan vara (läs jämt) när det gäller att sköta om hemmet! Det kommer nog fan se förjävligt ut där hemma!! Lider med barnen!! sen så fick C för sig att han ville vara själv en vecka av sin semester så då pratade han med mamma min om hon kunde ha Liam, o hon ställer alltid upp!! Men hallå va tror du det är att vara förälder då??? Skit samma!! Har iaf tagit ett jobbigt beslut idag!! Fast ja har tänkt på det sen jag åkte från Mariestad! Har även pratat med C om det o han va väl inte alldelles överlycklig! Men jag kommer om vi inte går tillbaka till varandra att flytta tillbaka hem till Borlänge. Och ja C kommer att få ha Liam varannan vecka. Men han kommer att få åka!! sen så skiter ja fullständigt i va andra säger! För ja har bestämt mig för det! Varför ska ja bo kvar i en stad som e lite utan en framtid?? Neee skulle inte tro de! öhhh för att vara helt ärlig så tror ja inte att C vart helt nöjd heller, för han satt igång o tjafsa om att Liam skulle stå skriven hos honom, men BS sa jag för hjan ska stå hos mig!! Allt för att ja ska kunna få en dagis plats!! men allt detta kommer att hända om vi inte blir tillsammans igen!! Visst det kommer nog att skära sig ganska så hårt mellan oss, men då vet ja en människa som lär bli nöjd!! Lidköping säger ja bara!!

annars så e vädret lika piss som det varit nu i typ en vecka!! *suck* Liam har juh inte fått vara ute såååå mycket då det spö regnat o ja inte har nåra sånna kläder som klarar det med mig!! fick inte med mig allt när ja panik stack från C. Men men han har roat sig inne i stället kan ja lova!! Idag var han med o bakade! vilket inte alls va så kul som att slicka i sig smeten!!! *S* men så Liam ser ut på kroppen!! Han har lixom blåmärken överallt o då menar ja verkligen d!! Han har ramlat i trappan typ 3 ggr. o ramlat ute på trappan två ggr så det blir nog bra! sen har han fått en jävla massa myggbett stackarn!

Nej nu ska ja sova!! Natt natt




ahhh han är juh allt för söt min lille solstråle! ♥

Gaaalet bra låt!

okej ja har fan fastnat för en grymt bra låt kan ja lova!!! *s*
synd bara att det inte är nån video till 'suck* men ja älskar verkligen denna låååt!! *gaaaalet* Denna måste ni lyssna på!!!


<3

090613

Fortfarande en jävla massa regn o tråk!!! Borde igentiligen packa men har igen ork!! Usch vilken ångest ja har för att lämna Liam med C!! Vill inte, men ja har inget val! Fuck!

Cs pappa o fru är hos honom, men han har inte sagt ett ord om att han vill ha Liam hemma! Blir bara så jävla förbannad på honom, detta drog ja upp igår när han ringde men då fick ja till svar att varför ska bara jag(läs han) tänka på allt?? Ehhh va?? Ja har lixom funderat ut allt!! VA ja vet, men men orkar inte skriva om honom nu! *suck* För tillfället gör han mig spyfärdig!! Hoppas nästan att du läser detta! =P

Nehe idag blir det väl inte så mkt som händer för det e dåååligt väder! Liam iaf springer runt o busar med moster sin! Han springer runt o säger Love you,miss you,  wanna kiss you, och thank you! Haha låter såååå sött när han gör d kan ja lova!!


090612

regnet fortsätter att ösa ner så nu e ja sååå trött på d!!! *urk*

Snart åker ja ner till sthlm o börjar jobba så nu börjar ja känna av separationsångesten med Liam, jisses va ja kommer att gråta när ja kommer dit va sååå säker!! Men ja får se det så att det blir pengar av det o så!!! så då kanske ja kan hitta på någe skoj med Liam till i höst!! Kanske åka utomlands eller nått sånt!! Iaf så har skatte pengarna kommit nu så dom e undansatta på ett konto som mammas gubbe öppna åt mig så att ingen rör dom ( då menar ja mig själv så klart!!) dom ka gå till nått mkt bra!! =p

090610

vilket jävla väder vi har! Det regnar som faen! *suck* Men ja e fortfarande sur på C. men han väljer sina egna val!! Annars händer det inte så mkt. Har varit ute o shoppat o bränt pengar!! Köpte nya gardiner... kommer bli sååå fint juh. haha Om ja nu kommer tillbaka till muppen i M-stad men han kanske hellre vill hålla till i Lidköping!!

Nej nu ska ja snart lägga mig en stund har världens huvudvärk!!! Haft det hela dagen o natten som var! 'suck* Orkar inte tta tablett heller! Har iaf tappat 4 kilo sen i lördags fortsätter d så här så kommer ja vara nöjd när sommarn e slut!

Cs pappa ringde igår iaf o frågade hur det va. Vilket jag talade om hur det va...  så han skulle tydligen prata med honom om vissa saker! *jävulberg* men men vi iaf till Falun en sväng igår med syrran o hennes kompisar. Hamnade uppe på Galjberget. Va inte så mkt men d va fan så skönt att komma ut en sväng o slippa tänka på C..

090610

damn you säger ja bara!!

090609

Guuud va duttig ja har varit nu på förmiddagen, har klippt gräsmattan =p haha det va fan typ första gången ja gjorde d =P
Väderet är kanon!! Fett varmt kan ja lova. Lill sis har bakat precis så vi ska till å äta kladdkaka =P *mums* Liam står bokom mig med dammsugaren haha han vill forts'tta städa! Men det vill inte vi!!

Fick ett samtal från en kompis från M-stad, blev jätte glad över att personen bryr sig om mig!! *tack* NEee nu ska ja bege mig ut i solen o fika *S* Sen va resten av dagen består av vet ja inte än. Igår messa C med mig en stund. Nu har ja nog fått svar på allt ja måste veta för att kunna fundera på om ja vill att vi ska fortsätta, men ska ja vara ärlig så har ja inställningen till att de inte blir så. Blir bäst så så slipper ja bli så lessen när vi ska prata om de! Nån som vill erbjuda mig en sängplats i Mariestad v 29?? *S*

Inlägg 2

gahh va skönt d va med ett bad!! Behövdes verkligen kan ja säga! Till middag blev det iaf grillat. *mums* Liam fick självklart vara med o grilla så han tyckte det va jätte kul *S* Fast man märker att han saknar sin pappa! o just nu så verkar inte C alltför intresserad av honom, det fick ja ur mig så han blev kinkig den fjanten *S* Nej men vi va tvugna att prata om nästa vecka då ja ska ner till sthlm på introduktion på sommar jobbet. Sen åker ja ner till M-stad men har ingen sov plats då ja inte helst vill sova hemma hos honom!! Så ja står lite av valet o kvalet!! *suck* Visst ja bor oxå där men just nu är inte de mitt hem, utan mitt hem är hos mamma. Och ja skulle kunna tänka mig att bosätta mig här, men inte utan Liam. Well det löser sig alltid.

Tydligen hade Cs pappa ringt honom o frågat om allt, det sköna är att ha´n inte ringt mig än! För ja orkar inte förklara allt igen, räcker med att ja berättat för min familj o släkt! Vissa tycker att ja inte ska gå tillbaka o andra tcker d, va ska man göra??? Visst ja ska följa mitt hjärta, men just nu känns allt bara blä o fy! Men men nej nu ska ja fan få på mig ite kläder!! sen ska ja springa upp till min underbare unge o titta till honom när han sover. för han har varit jätte lessen idag!! Usch att behöva se sin son sån. Ja mår så dåligt över detta, just att han märker att de inte är som d ska alltså mamma, pappa liam o storebror. Han frågade mig idag om varför inte pappa ringer honom, han brukar alltid prata me c på dagarna när vi bodde ihop. O höra det fick mig att börja tjura som en liten gris!!


090608

Idag känns det mkt bättre iaf!! har nog nu iaf insett att det verklingen är slut mellan oss!! Men hoppas att det funkar sen när vi väl bestämmer oss för hur vi ska göra!! Men blir lite smått sur på C då han skiter i o svara när Liam ringer! vilet ja tala om via en jävla massa sms idag så nu e han sur =P men ja ska verklingen hålla mig från honom nu!! *sucK* haha nej nu ska ja åka o handla lite grann, C du får fan se till o sätta in pengar nu för ja har inte en spänn!!

blev juh lite livat igår när vi snacka för vi kom i på det här med hur vi ska göra med alla räkningar, eftersom att ja inte kommer att vara där på typ tills i Augusti. Så detta är nu hans problem!! sen har han tydligen lite andra problem oxå som vi pratade om igår!! neeee bye


Inlägg 2

Fortfarande tungt!!! Lite bättre men fortfarande jobbigt, för ja saknar honom! Hur kan en människa få en att känna sig så ensam så värdelös?? Han har juh funnit där nu i snart fyra hela år, sen tar det bara helt slut! Fan, men men han ringde nu på kvällen o snacka lite!! Mest så där om Liam o lite till!! Men iaf har ordnat det mest nu ifall att vi inte fortsätter! Så allt slipper komma o slå mig i ansiktet!! =P Ahhh vad ja saknar dig Cristoffer så om du läser det här så Jag älskar dig fortfarande o kommer nog aldrig sluta gör det heller!! Tack för ditt uppmuntrande mess tidigare ikväll!!!

Älskar dig!! ♥

090607

ja då sitter ja hos mamma på obestämd framtid!! Jag o Stoffe har nu separerat under ett tag, ingen av oss vet hur länge eller om vi kommer att fortsätta! Så visst är man lessen, men det är inte så mycket att göra åt saken just nu!! Visst jag saknar honom massor o vill inge annat än att det ska vara vi. Men men den som vill veta får väl fråga. Men vi var båda överrens om att vi måste tänka lite på hur vi ska kunna fixa detta!! Om vi väljer att fortsätta! Så igår ringde ja till mamma och bad henne  komma o hämta mig o Liam! O det gjorde hon! *tackar* Medans C var på fotboll. vilket gjorde mig en aningen sur för jag tyckte att han kunnat vara hemma med Liam och spendera lite tid eftersom att Liam inte träffat honom på en vecka och nu vet ja inte när det blir till att han får träffa honom!! För ja sa att han får allt åka eftersom att ja inte vill bo i lägenheten så lääänge detta pågår!! Tror inte att ja kommer att klara av att bo där under vecka 29 heller! Men vi får väl se!! Vi är iaf inte osams!! För en gångskull!! Känns otroligt iaf!! Känsla jag har i kroppen går inte att beskriva!

Men den som tagit mest på detta är nog Liam, igår när C var borta var han helt hysterisk o gick o grät otröstligt jätte länge o ropa pappa!! Jag visste inte vad ja skulle ta mig till så ja blev helt knäckt av detta! Men det var ja inte ensam om kan ja säga,för när Ja o Liam skulle åka så började C gråta masssor han med!! tror aldrig att ja sett honom gråta så mkt nån gång, jo förresten när han skulle åka till Belgien!! Innan ja hoppade in i bilen så fick ja en jätte kram o han viskade i mitt öra att " Sandra vi måste fixa detta. Som sagt vi får väl se vad som händer!! Men oavsett så älskar ja denna man!!!

Men ja har setat o funderat på va ja kommer att göra om det inte fungerar!! Och det kommer ja att genomföra!! I samråd med vissa viktiga personer!!

Nej nu ska ja fortsätta hära lite till!! Måste handla lite blöjor o sånt innan dom tar slut!!


Visst ja ett stort Grattis till Robban som id ag fyller 7 år!! Många grattis kramar från mig o Liam!! ( lillebror)

090604

Just nu är ja verkligen på krigsstigen så ja vet e fan va ja ska ta mig till!! Nån kommer att få en smäll, men ja vet inte vem.
För nu e ja verklingen trött på att vara emellan alla jävla människor!! Dra åt helvete! Lämna mig utanför era jävla problem!! Fast samtidigt måste det väl vara nån som tar hand om det ni inte klarar av! *suck* Fy fan ja e verklingen på dålig humör så ja vet inte ens va ja ska ta mig till!! Känner hur det bara kommer att spricka snart o då kommer alla få sig en sväng av mitt humör. Vet att ja tillsist kommer att börja böla för att ja e så förbannad!! Så nu vet nu hur det ligger till!! Ahhhh ja kommer snart att spricka utav ilska... Så håll dig bortom mig för det kommer att bita nån!!!

Vad e meningen med att gnälla om hur synd det är om en själv?? FAn oftast har man fan satt sig själv i den sitsen så dår finns det fan inget o tycka synd om!! *suck* Men visst ja jooo det är juh sååå synd om dig!! *snyft*

090602

jaha då har ja slappat igen med skrivandet men känner att det e lika meningslöst eftersom att ingen kommenterar juh *morr*

Iaf helgen som va så åkte vi å lämnade Liam i Örebro där vi mötte upp mamma o co för Liam skulle vara där medans det va Crusing här på lördagen! O han e kvar hos mamma än! Kommer väl hem på torsdag eller nått =)
Crusingen va helt ok! Trevligt folk!! stort tack till alla inblandade =) Stoffe, Jimmy, Mimmi, Johnny, Helene, Malin, Sandra Jonny, och Ove! Fan va kul d va synd bara att folk försvann under kvällens gång! =P Men men det va massa fina bilar o ja hade kameran med mig ut hela kvällen men tog självfallet inga bilder på kortegen *suck* Men det blev lite party bilder från för festen iaf *S* kommer att läggas upp så fort ja får tid! fan hade mer alkohol när ja kom hem än jag hade när vi gick ner *S*

Va på studiebesök idag på Ljuspunkten, riktigt bra kan ja lova!! Nej nu ska ja plocka ut sockerkakan ur ugnen innan den blir bränd till tusen!!!

RSS 2.0