Inlägg 2

Happ då e d snart dags att sooova! E skit trött men fattar inte varför har ju inte lixom haft en ansträngade dag. Va te skolan idag men det kändes juh ganska meningslöst för det tog 1 timme! för en redovisning som vi hade typ uppsatt för tre timmar! Jaja det blir nog bra d med ska du se!! På torsdag kommer AA ( Anonyma Alkolister) o föreläser, få se hur kul det blir då! Men ja har förvanat min lärare att ja kanske går ut en sväng för ja tycker att d e jobbigt pga att min pappa va d alltså allkis!!

Hittae sååå söta bilder på Liam idag, han va sååå liten..


   

( Klicka för större bilder)


090331

Denna låt e sååå bra! Fråga mig inte varför men ja tycker att den e sååå skön!! *S*

Inlägg 2

Mmm ikväll ska ja gotta mig med chips o dip! *s* Eftersom att ja inte åt någe gott igår, hade så jävla ont i magen o va inte på humör!

Haft en jävlig dag, hade världens disskution med C och ja trodde att ja skulle spricka av ilska, tur att man klarar av att stänga av emellan åt o inte lyssna. O ja vet att det stör C som faen! *S* Men samtidigt så orkar ja inte bry mig i vissa saker för det är inte mitt område kan ja lova!! o det vägrar han emellan åt inse så just nu är det väl inte kanske världens bästa stämmning hemma men va fan... Imorn bilre till att träffa en klasskompis o ta en fika.. Sen hem o göra klar dom sista arbetena i Social omsorg.

Åhh va ja vill att skatte pengarma ska komma!! för nu vill ja fanimej ta kortet!! *s* Så ja kan rymma när ja vill!! *S* sen vill ja fan upp till sthlm nu oxå för har ju inte varit där på läääänge.

Nej nu ska ja sätta mig o glo på Cold Case. herrå

090329

Jaha söndag igen! Fattar inte va som händer!! Men iaf stort grattis till Lucas ( sanonis ) som fyller 8 år idag!!

Ígår så rycktes ja o C med av Earth hour o släkte lamporna o tände en jävla massa ljus. Iaf vi överlevde den timmen men sen efter det så åkte bara tv;n på men inga lampor, hade kunnat bli riktigt mysig om det inte vore för att det va den där jävla fotbollen!! *suck* så ja satt mig med mitt vin o lite annat, haha kexchoklad o vindruvor kanske inte världens bästa blandningen men ja måste då tilllägga att ja inte åt allt samtidigt utan varvade lite då o då!!

Fullt ös nu när ungarna busar, går inte o vara hemma kan ka lova. det gapas o skriks o ja blir tokig!! Snart e da dags för att laga mat, väntar på att C ska komma med grejer. Har beställs hembakt pizza idag!

Längat så tills på fredag för då kommer mamma o co!! Saknar dom massor kan ja lova! *älskar er* sen på lördag blire fest! Det ser ja oxå fram emot!!! *S*

Inlägg 2

Hihi idag fick ja deklarationen och ja får tillbaka en hel del!! *S* tillräckligt för att ja nu ska kunna ta körkort så nu är det bara till att gå kursen med C så jag kan köra lite innan jag tar mig till körskolan! *s* Ska bli så jävla skönt o nu tänker ja gå in för att klara det redan på första gången!! Ahhhhh o Cs återbäring va inte dålig den heller! *s*

Annars har det väl inte hänt så mkt mer än att robban haft tre kompisar här o lekt o spelat tv:spel, sen va deras pappa här under tiden o satt o snacka med oss medans barnen lekte, en riktigt trevlig kille. O dom skulle komma tillbaka nästa gång han hade sin barn o vi har Robban.

E döööö trött kan ja lova!! helt färdig ska snart sova, men just nu är jag bara så jävla glad för att ja äntligen ska börja med körkortet!!!

090327

Happ ännu mer jävla snö!! Nu eja så jävla trött på skiten!! Vill ha vår o sommar nu!!

Ja dagen började juh jävligt bra eller inte c e ledig o vi började direkt tjafsa om saker o ting så nu är ja riktigt jävla sur. Så trött på att han aldrig fattar va ja menar!! Kanske dags att lägga ner lite energi i detta istället, för saker o ting kan ändras jävligt fort!!

Ska väl fortsätta med skolan lite grann så jag blir klar nån jävla gång, fast ja får juh inte lämna in all skit o det stör mig oxå!! Känns som att denna helg började väldigt jävla bra eller inte!!

Inlägg 2

alla sover bara jag som e vaken! vill oxå sova med eftersom att Liam ådragit sig en lätt hjärnskakning som dom sa när jag ringde till sjukrådsupplysningen eller va d nu heter så ska ja väcka honom 1ggr/h dom närmaste 6 timmarna så det är väl bara att vara vaken då. Han slog huvudet i golvet, och det tog inte mer än tvp två minuter så spydde han som fan. Och ja blir juh helt förstörd eftersom att ja e sååå rädd om min lilla prins, Men det va inge fel på honom nu på kvällen så det gick nog bra. Men ja tänker iaf väcka honom två ggr till innan ja lägger mig bara för att vara på den säkra sidan, men hon hörde när ja pratade med sjuksköterskan att han lät som han skulle, han prata o va glad så hon trodde inte att det va så farligt men som sagt bättre att ringa o fråga än o skita i de!!

C köpte ny  lur idag, Nokia music xpress fan den verkar juh bra, så nu börjar ja ångra min men men nu är det juh bara 17 månader kvar tills ja får byta. Ja okej ja e en sån människa som lessnar jävligt fort på min lur! O det e inge kul, nu vill ja juh ha Iphone eller xpress. hmmmm tuff luck!

Annars har det inte hänt så mkt kul idag, fixa in nästan alla arbeten i Social omsorg sen fick ja höra att ja ine får skicka in allt eftersom då kommer ja inte få någe pengar från CSN, jävla skit. Bättre att bli klar men tydligen så tycker inte dom det. är väl för att man in te ska fixa klart allt o sen bara driva o få pengar.

Nu börjar dagarna minska till festen!! wiiiie ska bli så nice med fest...haha


090326

Ett stort grattis till min kusin Lars och hans tjej Johanna till deras lille pojke Ludde Andersson som föddes igår! Välkommen till världen!! jisses vilken söt liten kille =) Fick ett mms imorse på lilla Ludde! hihi

Gud va ja vill ha en till bebis! Skrattade åt Liam i morse eftersom att det va han hon såg mmset först; vet ni va ungen säger?? " MAMMA, titta bebis, Liam stor kille" och ja började skratta som bara den! Klart nu är han juh inte minst länge! haha. Men nu ska ja se till att vi kommer upp så fort det bara går så man får titta på den lille!

Ungarna e lämnade på dagis o ja ska sätta mig med en massa skolabeten nu! *suck* Fast ja har ingen lust men det måste göras det med.

Ikväll blir det våfflor till middag, vet att man skulle äta det igår men ja orkade inte med det igår för ja va helt slut efter dagen, inte för att ja gjorde så mycket men men så kan d vara ibland kan ja lova. Ingen av ungarna va roliga alls igår. Så ja hade bara stor lust att försvinna kan ja lova!! Nej dags att fortsätta här nu! Hörs senare!

Inlägg 2

Jaha då har man varit i skolan en sväng o pratat med alla lärare om det ja missade när ja var hemma med Liam, så nu blev det ännu mer jobb. *suck* att det aldrig tar slut!!

Nej nu ska ja strax bege mig o hämta barnen då R gick med en kompis hem för att leka. Men först hämtar ja nog Liam för han e lättare att ta först haha så kan vi bara gå hem direkt när ja hämtat robban

090325

Burrr va kallt de ska vara då! Vaknade i morse strax före 6 och då var det fan -10. Nu är det bara -6 men men det borde vara vår nu!!

Ungarna är lämnade och ja ska ägna mig åt skolan nu resten av denna dag, C är i Göteborg på kurs. Han skulle komma hem vid 18.00 ikväll. Så det blir en väldigt lång dag för alla...


090323

JA  då va gadd nr tre fixad! o ja e hel nöjd!! den finns på bilddagboken för er som e intresserade! *S*

Evilmom sen dagens datum ( läs 23 mars) lämna gärna kommentarer om du inte redan gjort d!!

Nej nu ska ja glo på tv.

Inlägg 4

Shit va trött jag är nu då!! Önskar att man kunde sova funderar ärligt på om ja ska göra en tidig kväll ikväll.

Liam sover sen länge o han va nog oxå trött.. nej nu orkar ja inte skriva mer natt natt på er vi höres i morn

Inlägg 3

Här har ni två ungar som hade tråkigt!!! =)

Inlägg 2

Nu är det lugnar igen här hemma. Liam äter sin blåbärssoppa o ja håller tummarna för att inget ska hända! Orkar inte mer nu ska tvätta täcke o kudde strax, måste först ta reda på den tvätt som hänger.

C o R e iväg på tävlig´, men ja sov när dom åkte imorse så ja har ingen aning om vart dom är!! Höhö han hade tydligen pratat med mig imorse!

090322

Återigen en natt av spyor o skit. Liam sket ner sig totalt och sen två minuter efter de så kröp han ner på pappas sida o spydde ner hela sängen o pappa. *usch* Verkar som om detta aldrig tänker ta slut. Börjar fundera på om det är vinterkräksjukan för nu har han juh inte spytt någe sen i fredags. Tror alltså att ja blir knäpp. Ingen ide o sova än heller måste väcka C 06.30 då han ska iväg på brottningstävling idag, O bara för att han fick vara vaken ca 10 min så började han direkt med o gnälla över att han måste komma upp. Ja skrek åt honom att hålla käften o ta Liam istället. va fan vem sätter igång 03.30 o gnäller om att man ska upp 06.30?? Inte jag iaf så nu är ja lite smått sur, men Liam sover förhoppningsvis nu. Han tyckte att han skulle få vara vaken ist men det ville inte jag.

Varför ska ja alltid känna så här?? Så fort nån hemma spyr så blir ja bubblig i magen. Snacka om att man inbillar sig! Men jag hatar denna känsla. Vågar fan inte dricka vatten för nu är jag skit rädd för att ja ska spy. Iaf maskinen är laddad inför morgon timmarna så. Blev en hel del tvätt nu då hela Liam säng o Cs sida blev skitig. Även täcke o kudde fick sig en känga så att säga. Nej om man ska ta o röka lite, om man törs kanske spyr!! O ja jag har spritat händerna ordentligt, tvättat i ordning på badrummet o allt sånt. Eftersom att ja jobbar lite smått ute i vården så har ja helt sonika fått dille på att sprita händerna efter allt ja gör. Vilket resulterar i att min hud ser för jävlig ut!! torr o narring men men bara att smörja.


Förresten gud va dåligt det är med kommentarer här! Kom igen nu det är juh de som e roligast!!!

090320

Ja då var d fredag igen. Tycker dagarna går så fort. Vi har iaf bakat egen pizza och haaft mys kväll. Robban sitter o tittar på Scooby Doo. Tror att ja sett den ett antal ggr sen han kom i måndags. Så nu börjar man lessna rätt hårt.  Snart dags att lägga Liam, men först måste ja springa bort till macken o köpa cigg så vi får väl se om ja kommer så långt för nu är jag jätte trött. *S*

Får se vad som händer imorn? Nått skoj ska vi väl hitta på, för det måste köpas kläder o sånt till båda killarna. Det behövs ju det med. Skönt att Liam e bättre för han har inte spytt någe mer så nu hoppas ja att det inte blir någe mer sånt. För det finns inge värre. Nej nu ska ja ge mig iväg ut o handla. Bye!!

090319

Liam sover som en liten gris nu! Han har varit vaken mesta dels av natten med o spytt så ja har sovit stötvis kan ja lova så ja e oxå trött som fan. Men ja tänkte lägga mig när C kommer hem sen så nån har koll på ungarna. För jag har lite annat o göra oxå. Men men det blir säkert bra det oxå!

090318

En stycke sjuk liten kille har vi fått här på kvällen. Liam har spytt jag vet inte hur många gånger nu! Tror väl att ja duschade av honom fyra gånger o C iaf två gånger. så det är bara att slänga in en till maskin med nerspydda kläder o sängkläder. Hatar denna sjukdom för nu känner ja mig bubblig som faen i magen! Men C trodde att ja bara inbilla mig haha det tror han alltid. Men NEEEJ ja vill inte! Hatar detta med magsjuka. *USCH, TVI, FY* Jag hoppas att natten blir lugn iaf! Men jag blir hemma med liam resten av denna vecka. Så då sket sig allt ja tänkt göra i veckan, skulle ju upp till skolan imorn men d skiter ja fullständigt i! Min son går före allt!

ANNARS har det varit en jävligt dålig dag iaf nu på kvällen okej sen kl 17.00 för att vara exakt. fixade in dom två sista arbetena i Omvårdnads kursen, samtidigt som ungarna va rent jävliga. Hade go lust o sätta ner dom i källaren en stund. Allt sånt måste smitta av sig eller nått sånt för är den ene jävlig så blir den andra jävligare. O ja som kände mig väldigt stressad o när ja blir sån så flippar ja totalt o börjar gorma o skrika o bara betedde mig som en gris. Men just då hade jag inge som helst tålamod. Men detta beror nog fan på min dåliga sömn dom senaste dagarna som varit. Usch nej om man skulle ta o krypa ner i sängen!! Natt natt

090317

Idag gick ja iaf till skolan för att göra det jävla provet vi hade! Hoppas att ja klara d nu för nu har ja inge lust till att behöva göra om skiten igen! Orkar verkligen inte! Happ resten av dagen o kvällen lär juh jag ägna mig åt att fixa klart arbetena som e kvar. Vård i livets slut o lagar. *suck* två riktigt pissiga uppgifter! Tydligen så ska dom vara stora så det blir nog bra med det med nån gång eller nått.

Just nu vill jag bara lägga mig ner o sova! funderar på att göra det en stund för ja e gör trött. Började juh morgonen med att försova mig o sen va C sjuk så vilket menas med att ja skulle både lämna Liam o robban vilket gjorde mig arg o stressade eftersom att vi kom iväg hemifrån 06.50 o R ska lämnas 07.00 o Liam 07.30 så allt blev fan galet. Så ett tag kände ja att ja bara ville krypa ner i sängen igen!!

Inlägg 2

Fortfarande inte mkt till förbättring! Men nu fryser ja fan mer än tidigare få se om ja kommer orka gå till skolan eller inte men samtigigt känns det inge kul o gå dit o må piss.

Dax att lägga Liam här han e jätte gnällig!! Tror herrn e väldigt trött!!

090315

Urk mår fortfarande inte bra. Sis ligger o sover med Liam o ja försöker att ta mig ur soffan men d gör så jävla ont i kroppen, men ett bra tecken är nog att ja har inte lika hög feber som igår. *skönt* men det blir ingen skola imorn o på tisdag iaf. För  d kommer ja nog inte orka. fan gör lixom ont i kroppen när ja går på toa hur ska ja orka vara i skolan då??

Nej måste dricka o duscha nu för ja e svettig som fan!!!

090314

Vilken dag har legat deckad med skyhög feber men nu verkar det ge med sig!! Började fundera på om ja stressat o att detta är ett rop från kroppen på att ja måste varva ner! Låg helt väck i soffan hela morgonen o fram tills för typ en o en halv timme sen, bestämde mig för att hoppa in i duschen å blev mkt bättre så vi får väl se hur ja mår nu när ja ska gå ut! Kommer ja frysa ihjäl??

C e nere på friman o fixa robbans nya cykel, han har fått en bmx så vi får väl se hur det går *s* lägger upp bild när den är klar. e tänkt att han ska få den som för tidig fördelsedags pressent men känner ja C rätt kommer han att få den på fredag!

Nej nu ska vi vandra till Ica.

090311

Ja då har huvudvärken tagit över återigen! Fan att den aldrig ger med sig! Har haft huvudvärk i flera dagar nu o nu har ja lessnat totalt o ta tabeletter hjälper inte heller. Skönt att man e ledig i morn för då ska ja sova en sväng efter att ja lämnat Liam på dagis o sen ska ja plugga. Har varken ork eller lust nu!!

Sök ett sommarjobb nu i Borlänge, på samma ställe som min mamma jobbar x-tra. Så förhoppningsvis får ja d så kan ja o Liam vara hos mamma hela sommaren! hoppas ja får det, dels så kommer ja hinna träffa min familj o mina släktingar! För det e jobbigt att inte kunna träffas när man vill!!

Nu ska ja natta lilleman här han e dö trött o skrattar åt allt bättre o lägga han nu innan det slår runt o börjar gnälla o tjura.

Sen inte nog med de så finns de en annan som e tjurig nu! o ja blir så jävla trött så ja vete fan om ja ska gråta eller inte! Fan han e värre än mig när ja e tjurig sådär en gång om månaden!! *mupp* Har go lust o slå någe hårt i huvudet på honom! Fast santidigt så är det inte värt att sitta inne för en sån sak!! haha nej nu ska ja bege mig till affären för herrn sket i i svara när ja ringde så nu får ja åka tillbaka för å köpa bröd!! *suck*

090310


Inlägg 2

Upp o ner ur den förbannade tvättstugan! Jisses o min rygg verkar inte gilla det kan ja lova. haha Har så nedrans ont igen så ja vet inte vad ja ska ta mig till. Får nog smörja med voltaren gel inatt igen. Få se hur det kommer att gå på APU:n i morron då. Men men det blir säkert bra.
Känner mig som västa superwomen har sädat, lagat mat, gjort paj, diskat, stekt ägg o varit i tvättstugan, Alla på samma gång haha så ja lär juh sova gott inatt. För nu e ja helt färdig.  Ska bli jävligt skönt att få hoppa in i duschen senare när allt  e färdigt. hihi nu e alla maskiner färdiga så nu är det bara att d ska torkas. Så det e nog klart om ca en timme.

8/3-2009

happ då var det dags att tvätta o städa igen då iofs så körde ja igår med med damsugning o tvättning. Men som sagt det räcker tydligen inte här för det blir lika skitigt fort här det är väl det ja hatar mest av allt.. Syns verkligen inte att ja städade igår jooo bara i köket haha


6/3-2009

ja nu har det blivit dåligt bloggat igen, men jag har ingen ork längre helt färdig!!

PÅ måndag går jag in på sista veckan a vpraktiken, så sen blire tebax till skolan igen *suck* har ingen lust med det heller. Annars händer det inte så mkt mer än att ikväll blire lugnt o slappt här. Ska tydligen äta Pizza idag, detta va inte mitt på fund för en gångs skull.

Imorn blire nog till att träffa Mia o Oli på stan o ta en fika förhoppningsvis kan ja få komma iväg själv en stund o bara kunna koppla av lite. Va ju jätte länge sen jag gjorde någe med Mia. Hihi o snart ska hon juh ha bebis o ja vet könet!!! *s* Längtar så tills hon får så jag får gosa med bebis! hihi finns ingen bättre än att lukta på en bebis.

Nej nu ska ja fixa lite här innan vi går igen hare

2/3-2009

blev ingen ny lur idag utan jag hoppas att den kommer i morn eller på onsdag för nu har det börja rycka i fingrarna. Kan juh inte skriva sms, får juh skicka via nätet o det känns muppigt, *S*

Vilket väder vi haft idag har bara snöat som faen o nu töar skiten. E dö trött så jag ska snart sova tror ja...

Pratade bra länge med min vän
Sandra idag på dagen, vilket liv hon har *s* men det e alltid lika kul att prata med henne!! Saknar henne så fruktansvärt mkt . Önskar verklingen att ja kunde få träffa henne mer än jag gör. men avståndet gör det lite svårt o när man väl är uuppe så blir det inte långa stunder vi ses! Men ja ska åka upp snart inge o hälsa på!!

Imonr blire APU igen efter en lång ledig helg ska bli så skönt, sen så anmälde jag mig som personlig assistent idag! Så nu får vi se om jag får jobba lite mer än jag gör nu! För pengarna behövs kan jag lova! Just nu är det väldigt tjärft här hemma o jag blir så sur för jag vill ha pengar o kunna göra någe kul för. *S* Men men förhoppningsvis får C lön snart så jag kan stjäla lite mer pengar hihi

1/3-2009

Vilken dag, C har legat bakis o skakis efter gårdagens poker spel med några av killarna på gymmet. Gahh men va bryr ja mig om d?? Inte mkt. haha

Längtar så efter min lur juh. Hoppas den kommer i morn men det gör den nog inte den kommer väl på tisdag när ja ska jobba *suck*

RSS 2.0