24/11-2008

gud va jag känner mig stressad. Men äntligen e packningen klar iaf! Nu är det bara det sista kvar, typ tandborste o handdukar kvar så det ska väl gå å trycka ner eller? *S*

Mitt i alltihop skedde det en liten olycka men ja har lovat den det rörde att inget säga vad det va som hände pga att personen i fråga tycker att det e jobbigt! Tror ja det! Hade jag oxå tyckt om det va jag som gjort det.

Borde sova men kan inte det har för mkt kvar att göra, o i morn kommer Angelina hit o vi ska luncha ihop å så innan vi ska till regionens hus på studiebesök kl 13.00. Har ingen lust till det men men det får gå ändå

C ska köpa vagnen i morn, åka förbi Micke ( våra tatuerare) sen hem o packa bilen, byta däck om tid finns på verkstaden sen åker vi väl till Gbg o till svärfar. haha låter så kul att säga så..

Inlägg 2

Nu e vi hemma igen! Har ätit middag på gyllene måsen *urk* men men det finns verkligen inge mat hemma o nu känns det helt menigslöst att åka o handla för vi åker juh snart!!

Usch nu måste ja fan fortsätta hära... ännu mer urk!!!

23/11-2008

Underbart väder varför ska man sitta inne när man kan ge sig ut i solen!!
Fast har inte tid men nu tänker ja ta mig tid för d! Borde packa, plugga o en massa annat men det får ja ta senare i eftermiddag!

Nu börjar det kännas snart åker vi vilket kommer att bli så skönt! få se hur ja ska göra med bloggadet då men det löser sig ja få skriva i en bok som ja få offra mig att lägga in  när vi kommer hem igen! Ahhh längtar tills ja ligger på standen o göttar mig med dom ja älskar mest här i livet!!

Inlägg 2

Liam sover middag och ja bakar muffins, så nu när ja sitter här o bubblar så ligger den andra plåten inne i ugnen *s* Så ja måste snart gå tillbaka till köket o kolla till muffinsen så dom inte blir kol bitar.
Fick en muffinsform i teflon av farmor o farfar i födelsedagspresent å den e så bra! Blir jätte bra muffins i den!

Älsklingen sitter o spelat tv-spel så det e lika bra det annars sitter han å äter upp mina muffins haha

Nej mkt annat händer inte i mitt liv just nu! *s*

22/11-2008

Ännu en lördag o snart ska man ut i den inte allt för varma höst vädret eller ska man säga vintern?
Ska ner en sväng på stan me Sandra o Ella sen hem å laga mat med dessa underbara människor! *s*

C ligger fortfarande kvar i sängen men Liam gör tappra försök att få upp honom men det går inte så bra så jag får nog gå in o väcka honom jag med.
Han ska ner o kilppa både sig o Robban. Så vi får väl se säger jag! Nej nu ska ja byta kläde o så men ja skriver nog lite mer senare unde dagen. Misstänker att vi kommer gå hem till Sandra sen o dricka kaffe o snacka lite skit!


21/11-2008

Nu sitter ja åter igen i datasalen i skolan o dagen e slut. väntar på susan ska bli klar med sin redovisning så vi kan åka ner på stan o äta. Börjar jhu bli hungrig. *s*

annars händer det väl inte så mkt idag va ja vet, jo vi ska hem till Mia o Jonte o käka kl 18 ikväll så. Det kommer nog att bli trevligt. Va jätte länge sen vi träffades så igår tyckte hon att det va dax!

Nu har nedräkningen börjat på riktigt. fan inte alls många dagar kvar tills vi åker! Ska bli så skönt att komma iväg o få semester!! Ahh gött o ligga på playan med en paraply drink i handen o bara njuta av sällskapet som består av min älskade sambo min älskade Liam o självklart min sötnos Robban! Han va jätte nervös i morse när vi gick eller rättare sagt sprang till fritids. Eftersom vi vaknade 06.40 å R ska vara på fritids kl 07.00 så det blev till att slita upp barnen o kasta sig iväg i all snabb hast. Så du H om någe saknas skyll på mig nejdå men det får C komma upp med!

Gud va tråkigt ja har det egentligen men det blir nog bra det med nån gång...

Nu ska ja surfa vidare! Hare

Nytt inlägg i den privata bloggen

Ahhh va ja hatar den här jävla stan. Va har den att erbjuda då? Inte mkt. Inom ett par kommer inte denna stad att finnas. Vilket kommer leda till att inte en enda tjäft kommer att bo kvar hära.

Resten får du läsa i den privata bloggen!!

19/11-2008

Bröllopsbiten e nu avklarade och det gick bra men visst det händer saker som ja inte räknat med men det e inte så mkt att göra åt! *idiot*

Just nu gör ja inte så mkt sitter o glor på Insider på tv 3 medans C spelar på mitt PSP. Haha så nu vet ja var jag ha han nu ikväll!!! *S* Funderar på om ja ska ta med mig PSP till Kanarieöarna men har inget bestämt men en sak vet ja iaf att ingen av barnen får röra de.
Dom får allt nöja sig med playstation dom!

Nej nu ska ja snart sova!!

Gnatt

15/11-2008

Förberedelsena är i full gång!! *s*
Ja sitter o väntar på att bröllopstalet ska trilla in i mail korgen så ja får en chans att läsa igenom vad min bror skrivit!! *s*
sen ska vi åka ut en sväng o åka o duscha hos morbror!!

Har inte tid mer nu lovar att skriva i morn eller inatt beror på när vi kommer hem från festligheterna..
Mamma o Perra om ni mågongång skulle få för er att läsa detta så jag älskar er och önskar er all lycka!!!

Nytt inlägg i den privata bloggen

Satt idag på Msn och pratade med en......

Läs resten i min privata blogg

081112

Unge e lämnad på dagis, va ska ja hitta på då? Borde plugga lite men orkar ja det tro? Jooo ja måste annars blire inge bra! Har redovisning i morgon så det är väl bara att ssätta igång.

Nej så blev det inte för att ja hamnade hemma hos Sandra o drack kaffe o käkade lunch *s*
Sen gick ja hem en sväng o sen bar det av till dagis o hämta hem bus..*s* Nu så äter han på glass...o mmmm va gott han tycker att det är!

Ikväll blir det lugna gatan här hemma. lite mys kanske kan passa bra!! hihi

Nytt inlägg i den privata bloggen

Efter allt prat igår om att köpa hus.

vill du läsa resten får du skriva en kommentar så kanske du får lösen =)
privata bloggen

10/11-2008

Alltid ska ja komma på saker att göra på kvällen. Blir så sur emellan åt på mig själv. *fy fan*
Nu har ja slitit ut linneskåpet o rensat lite grann fått ner urväxta kläder i källaren o kastat en jävla massa saker. Orkade inte ha sånt som bara ligger o skräpar o tar plats. Till o med C fick sig en känga om sin jävla tvätt! Nu har den legat i fan ja vet inte hur många veckor i den blå ikea påsen!! Tar han inte hand om det i morn efter brottningen så kommer ja elda upp skiten!! *bestämd*

Trött är ja juh inte men ja borde kanske sova?? Iofs så blir det skolan en sväng i morn men inte mer inte. sen hem å försöka komma på det blir för middag. Idag fick de bli lasange så imorn tror ja att det blir någe med potatis.

Hörru Sandra (sanonis) jätte söta bilder på kidzen=) lika kul varje gång haha o du hur la man upp video på bloggen då?? Du kanske kan lotsa mig genom det nu =)

Nu ska ja fortsätta rota här sen ska ja fan nanna kudde en stund

Privata bloggen

Nu börjar allvaret kanske!!
Nytt inlägg i den privata bloggen

8/11-2008

Läkningen av min gadd löper utan problem än så länge idag är den som en enda stor skorpa så. Fast ja e fortfarande öm som fan o så men misstänker att ja kommer att vara det ett par dar till. förresten du som inte sett min gadd så ligger den på bilddagboken. evilmom heter jag där! så glo in där om du är nyfiken, o kommentera gärna. har iaf fått mkt positiva kommentarer för min gadd! =) kul att det inte bara e ja som gillar den haha

Nej nu ska vi ner på stan o handla lite inför mammas bröllop på lördag.

see yaaa

inlägg 3

så nu e gadden klar! Fan så nöjd ja e *s* Lägger upp bilder senare ikväll när ja inte e så seg i armen.
det är både positiva o negativa reaktioner på den men det e ja som ska leva med den inte någon annan.
Så länge ja e nöjd så är det bra...
Ska tydligen bygga på den sen nästa år. det tyckte iaf Micke så ja får väl lyssna på honom. Men den e så jävla snygg tycker ja. Skulle från början varit tre stjärnor men det blev några till haha en så där sju eller något *s* hihi satan va ont det gjorde på vissa ställen trodde att ja skulle dö, men ja överlevde.
det tog två timmar att göra den så o ja trodde att det skulle gå fortare men eftersom att det blev mer än ja sagt från början så...

Så ikväll ska ja iväg på föräldra möte så Liam ska vara hos Sandra O Ella i en halvtimme typ i väntan på att C ska komma hem från gaddning. så nu e ja nyfiken på hur hans kommer bli. Han satt juh med mig medans ja gjorde min men ja blev juh tvungen att åka hem för Sandra hämtade mig! Tack vännen du e en ängel.. Så C åker direkt dit o hämtar honom när han e klar så det inte blir så sent för barnen.

nu ska jag försöka fortsätta med mitt!!

Tävling

gå in här o tävla bara att välja o vraka..
Ja gjorde det iaf =)

http://www.limbino.com


Gaddning nästa

Snart bär det av att gadda sig =) Ska vara där strax för 10 så. Åhh det kommer att bli så jävla bra. *S* Har längtat som fan efter att få sätta mig under nålen, har redan hittat nästa gadd oxå så nu blir det till att boka en till tid! Ska skriva Veni vidi vici ( jag kom, jag såg, jag segrade) i svanken.
Fast nu har ja börjat fundera på om tatueringar bara e en grej som e poppis nu eller är det något som kommer att hålla i sig?? Ja vet inte än hur många tatueringar som kommer att pryda mig kropp men ett par till kommer det att bli. Blir som ett sug när man väl börjat! hihi
Lägger in bild i eftermiddag på gadden min så får ni alla se o säga vad ni tycker *s*

Nej nu ska ja röka o dricka kaffe... hejjpåre!

Inlägg 2

Stad i Ljus ljuder ut ur mina högtalare.

Pratade just med min bror Crille o han har lovat att hjälpa mig med en sak *s* Tack min bror, kommer vara dig evigt tacksam.
Allt va bra med dom vilket e skönt för att ni på sista tiden så har vi inte pratat så mkt men det måste vi bli bättre på! *s*

Annars har det inte varit så mkt idag, jo ja fick tillbaka min cykel, hade tydligen en hel glasfabrik inne i slangen så därför det va punka. *s* men men skönt att det e fixat nu.

Nej nu ska ja sätta mig o plugga lite till.

Stad i Ljus

Av någon konstig anledning så har ja fastnat för Tommy Körbergs Stad I Ljus. Så därför lägger ja upp en för ja får rysningar när ja hör den! Fråga mig inte varför det bara är så!! haha

4/11-2008

Nu har det blivit så dåligt med att skriva igen så ja skäms. *suck* va fan ska ja ta mig till?? Hmm
sitter nu iaf i skolan o göra nada väntar på att dom övriga i klassen ska bli klara med sin redovisning, sen ska ja sitta en liten stund i datasalen till sen ska ja hem o traska ner på stan med min cykel som förövrigt fått punka.
så igår kväll fick ja ringa till Mia o fråga om ja fick låna hennes o självklart fivk ja d =) Tack vännen min! Va skulle ja göa utan dig??

Annars händer det väl inte så mkt, ska bara plugga lite ikväll å så. haha e klar med datakursen nu. Fick slutbetyget MVG så ja e mycket stolt över mig själv med tanke på att ja själv inte känt att ja varit så intresserad men det va så skönt o se min lärare skriva MVG på mig! Ja tjöt ut min lycka, efter det gick ja hem o va skit glad hela kvällen. alltså det va igår! *s*

Somande på soffan igår kväll till CSI NY o vaknade i morse 06.00 av att tvn va igång o att det återigen va dags att stiga upp. Hade ingen lust att kliva upp i morse kan ja säga va skit trött men i morn har ja inte något ja behöver göra i skolan så i morn tar ja sovmorgon! *s* Efter att ja lämnat barnen.

Igår så skedde det en lite olycka på väg till Robbans fritids, Robban har juh en sån där flagga bak på cykeln men den ska bort eftersom att den repade lacken på hela sidan på en bil som stod parkerad så ja pratade med C om det igår o han sa att den åker nu! Tror inte att någon vill att något sånt ska förstöra lacken. så då är det bättre att den åker nu än att det händer något sånt igen!

Jisses va trött ja e nu då! Vill bara sova... men det hinner ja inte med! Måste bara springa till skåpet o hämta lite saker så ja får skriva mer senare ikväll eller något!

RSS 2.0