Livet blir inte alltid som man tänkt sig!

hmmm igår fick ja ett otrevligt samtal från min bror rörande en person som funnits i vårat liv i många år! Han e cancer sjuk o kommer förmodligen att lämna oss till påsk om han ens klarar d så länge! cancerna har tydligen spridit sig i hans kropp till en massa organ! Denna man har varit med i mitt liv sen ja va ca 12 år, varit den pappa ja aldrig fick chans att ha ett liv med! X tog den biten o hjälpte mig o mina syskon i tider då vi alla hade det jobbigt! visst alla gånger va d inte snälla saker som kom ut ur honom men ändå han va som våran pappa o ja tror att mina små syskon känner desamma!! vi har iaf lovat varandra att åka upp till Sthlm och besöka honom!!
Klumpen växer i magen!! Faaan inte en sak till att må skit över!! Fan va livet e skört asså!! säger bara att ja hoppas att X slipper lida inte för att ja tror att han inte kommer att göra det men man kan alltid hoppas!! Du ska veta att d e många som tänker på dig nu X!!! vi lider med dig!! du har gjort mkt bra i dina dagar!! Tårarna rinner ner för kinderna när ja tänker på hur du nu ska må!!! * skickar massor med kramar till dig*

Annars har d varit en piss dag massor med skit men men d blir nog bra!!

finns en speciell kille i mina tankar! J.B.A du vet vem du e!! Men ja vet inte hur ja ska våga mer?? Känns som att allt gått för fort fram. Känns som att d e nått vi båda kommer ångra!! men men d blir nog bra i slut ändan!!

MR X vi tänker på dig!! Du finns i våra tankar nu o fram tills den dagen du bestämmer dig för att lämna denna plats! För att få vila i frid!!


till mina andra syskon!! Måtte vi nu hålla ihop mer än vi gjort tidigare!!


091009

det är med svininfluensan börjar bli så uttjatat nu så!! Nu har folk o forskare pratat för mkt om det där!! Va fan ska man vaccinera sig eller inte?? JA vet iaf att ja kommer vaccinera Liam iaf!

Jaa då sitter man o glor på idol!! =P förut hatade ja d men nu e d fan bra! *s*

Har iaf handlat vinterskor till Liam, mössa o halsduk, sen fick Liam för sig att han skulle ha en läs nu ROSA väska, o ja försökte fp honom att ta en annan färg men icke sa nicke. Han skulle ha den ROSA, o så sur han blev när ja sa att han inte skulle få den! =P Men gav med mig efter en stund så fick han med sig den! haha ja så min son har en ROSA väska! haha men men d e juh sött så länge dom e små! haha

annars har d la inte hänt så mkt mer idag! Försöker ladda om batterierna lite efter all jävla skit som varit! Fan nu vill ja inge annat än o flytta upp så ja slipper vissa personer! FAn FAN FAN! Orkar inte med honom!!

Syrran har nu fyllt 18 år!!


091005

Till Ellen;
Jooo tack ja tänker stå på mig med detta va så säker!! Ja mitt barn går före allt annat kan ja lova!!
Och ja vet att det inte kommer vara poppis men det skiter ja i!! Min son går före o den hunden ska bort!! Tack för ditt stöd!! // Sandra


Dagen har varit kaos!! Jobbat o sen bra helvetet lös men va fan ja tänker stå på mig oavsett för nu har bägaren runnit över!! Ont i axeln som fan!! Tack så mkt hörru för smällen!! Värmde ska du veta!!


090903

Nu jävlar har bägaren runnit över för sista gången!!
Liam blev biten i ansiktet utav Ben idag ( Ben i Cs nya tjejs hund). Vilket gjorde mig rasande!! Så nu e ja o pappan osams som fan!! för det va juh int så farligt!! *usch* Aja nån som vill höra allt får la kommentera då!!

Har jobbar idag iaf så snart ska ja hoppa i säng igen för att sova ska juh jobba i morn med!!

Måndagen blir d till att ringa en massa samtal!! Nu har ja fått nog!! Fan ska inte behöva oroa mig för att skicka iväg mitt barn till den andra hälften!! faaan








Mammas underbara älskling



RSS 2.0