091115

R.I.P Roland! <3

Happ o sen så åker mamma till tenneriffa o ja mår skit! Kommer sakna henne massor! =( har lixom allitd pratat med mamma varje dag men nu kommer ja inte att prata med henne varje dag utan nån gång bara under dessa 6 veckor som hon e borta!! Hon e inte ens hemma när ja fyller år!! hmmm men spelar ingen roll för ja hade inte tänkt fira ändå bara för att allt e som d e just nu!! Men ja har iaf Liam så det är ju bra!!

faaan va allt ska krångla nu då!! Hatar d här! kan inte allt bara försvinna o bara va nu, vet inte hur mkr mer ja ska orka men d märks väl. Känner att det snart kommer komma tillbaka på mig själv men ja har mig själv o skylla som inte gör något åt det på en gång utan lägger locket på o låssas som ingenting! Hmmm men men nu kommer ja slå tillbaka med världens smäll!! Trött på att hela tiden får höra saker o ting från människor som inte gör annat än o försöka göra en så illa! Va vinner man på d?? e d rädsla för en anann människa som gör att man måste medvetet skada den andra?? Kan nån vara snäll o tala om d för mig! FAaaaan!!!


Livet har väl en mening eller??

igår blev det till att åka till sthlm o uträtta lite familjeärenden! Åkte ut till Haninge o det var d västa ja varit med om!! Kan inte släppa bilden av dig när du ligger där helt hjälplös o väntar på döden! Dina ögon va totalt tomma, inte en gnutta livsglädje fanns kvar. ditt tal va inte som det en gång var! Gör så ont i mig att ja gör inge annat än gråter när ja tänker på dig!! Bröt ihop fullständigt igår ska du veta. Orkade inget kändes bara som att mina ben ville vika sig. Hela resan hem igen så satt ja o tänkte på dig, vi pratade lite om dig o skrattade men sen blev det tungt igen! Faaaan vet att det snart e slut men ja e så himla glad över att du kände igen oss så!! Synd bara att vi träffades under dessa omständigheter! Men du ska veta att du hela tiden kommer att finnas med oss! ♥

Nee nu ska ja hämta lilla bus, som ja längtat efter honom!! =P


Ålandsresan 4-5/11 2009

vill bara börja med o tacka alla i min klass ( Annelie, Anette, Angelina, Bonnie, Lillemor, Kristian, Gabriella, Susan, Sussie, Eivor,och Pernilla) för den otroliga resan vi gjorde till Åland mellan den 4-5 nov 2009!! Faaaan va kul vi hade!! Resan kunde inte blivit bättre kan ja lova!!Detta måste vi göra om snart igen!! Faaan tack så myt detta kommer bli nått ja iaf sen lär glömma!!

Resan avgick från Mariestads busstation den 4 nov kl 11.00. Resan skulle ta oss upp till Viking Line Terminalen i STHLM. Redan på bussen började festen!! Vi satt igång i festa o hade en kul resan som skulle komma o ta ca 5 timmar!! Fan va fort dom timmarna gick!!o inte va vi ensamma på bussen heller! haha folk blev typ galna på oss men va fan ingen sa nått så vi körde på!! Vi sjöng o skratta konstant!! =P Vilket i sig bara gjorde resan ännu bättre!!

Vä framme i sthlm så fick vi våra hytt kort o begav oss in på terminalen för att ställa oss i kön för att komma in på båten! Iofs så fick vi sitta o vänta 45 min på terminalen men va fan gjorde d?? Med detta sällskap så gick tiden så fort! Han knappt komma dit förrens d va dags att gå ombord! väl ombord leta vi upp våta hytter o ställde in väskor o sånt innan vi begav oss till buffen för att avnjuta en bra måltid med god mat o dryck! Där satt vi nästan i två timmar innan våran sittning av över!! efter det tog vi oss ner till Taxfree för att inhandla dagens alkohol för kvällen! Blev lite öl, jägermeister( Lillemor som köpte), Sen begav vi oss tillbaka till hytterna för att fixa oss inför kvällen! Väl i hytten så drog vi igång musik o festen var ett enda stort faktum! haha men efter en stund fick vi besök av vakterna paå båten som kom o sa att vi inte fick spela musik! *mutter* Men men vi sänkte o stängde dörren för att sen fortsätta sjunga o festa! =P

På kvällen så spelade Arvingarna på funclub, vilket va jävligt bra! HEhe för på natten så träffade ja sångaren i Arvingarna Casper o fick en kram o liten pratstund!! =P Men iaf eftera tt vi lyssnat klart på dom så begav vi oss till discot, inte så mkt folk till en början men d löste sig! Kul hade vi iaf!! Vissa utav oss son nån timme iaf! haha bara Angelina som höll sig vaken pga av de va världens sjögång så vi kom inte ifrån sthlm förrens kl va 20.15 o vi skulle åkt vid 18.00. Men d gjorde oss inget!! Vi hade askul ändå!!

Sen torsdagen va vi allihopa jävligt sega!! Va bara Pernilla som drack en öl, vi andra höll oss till vatten o läsk. haha men vi hade iaf bestämt att vi skulle gå på Tony Irwings dansskola o titta! ( Ni vet han engelsmannen från Lets Dance) faaan va rolig han e asså! Vi fick oss ordentliga skratt d kan ja lova!! Sen gick vi även å käka lite o satt o pratade om kvällen innan!! Tyvärr blev det lite trist pga av att en av våra klasskompisar fick lämna båten med hellikopter för att läggas in på Norrtälje sjukhus! Men han tillbaka lagom till dess att bussen hem gick! Viss vi va alla oroliga men d va bara ett astmaanfall så.

Ja så hela resan kan sammanfattas med ett ord!! EN JÄVLIGT LYCKAD O ROLIG RESA, som ska görs om igen!!
Stort tack till er alla som gjorde denna resa möjligt! Älskar er alla!! Bilder kommer att komma upp på Facebook om en stund för er som e nyfikna! =P


RSS 2.0